Dj Ciprian Alexandru - Servicii de dj si muzica live Bucuresti

Sonorizare, dj , efecte speciale

...
Dj CIprian Alexandru

 Am depasit de mult 500 de evenimente la care am intretinut atmosfera, am castigat experienta si un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe timpul evenimentului. Trec cu usurinta prin toate genurile muzicale permise, incercand sa multumesc toti invitatii dvs! Repertoriul extrem de variat, este actualizat constant cu melodii de top, muzica buna, potrivita petrecerilor de orice fel.(muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca, greceasca, machedoneasca,hituri comerciale, muzica pop, dance, rock etc.) Consider ca o buna comunicare intre dj si client este esentiala in reusita unei petreceri! Nu ma deranjeaza si chiar solicit o lista cu melodii preferate care sa nu lipseasca din programul muzical al evenimentului, cu rezerva de a lasa la atitudinea dj-ului incadrarea lor in programul muzical.

 

...
Fum Greu cu gheata carbonica

Efectul de fum greu, obtinut cu ajutorul ghetii carbonice este mai greu decat aerul, nu se ridica la mai mult de 30-35 cm de sol, nu are miros si nu pateaza. Fumul generat contribuie la crearea unui cadru deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste si creand in acelasi timp senzatia deosebita de “dans pe nori”.Pentru ca la valsul mirilor utilizam doar masini de fum profesionale care au sistemul de evacuare al norului de fum in partea de sus, inlaturam orice risc ca dupa momentul valsului mirilor sa ramana apa pe ringul de dans, care ar putea deveni in acest fel alunecos si ar putea avea loc accidente.

  • Efectul de Fum Greu este realizat din Gheata Carbonica, folosindu-se o masina de fum greu profesionala si se utilizeaza de cele mai multe ori la momentul Valsului Mirilor si/sau la prezentarea tortului.
  • Fumul Greu ramane la nivelul ringului de dans
  • Fumul Greu se ridica doar pana la cca 35-40 cm si creaza astfel impresia de ”Dans in Nori”, fiind unul dintre serviciile ”must have” la orice eveniment care se respecta.
  • Fumul Greu este fara miros
  • Fumul Greu se disipa dupa aproximativ 3-4 minute, lasand ringul curat.