Harta Adauga

Categorii

Categorii de cursuri

CURS DISPECER CENTRU DE ALARMA
CompetenteAplicarea normelor de sanatate si securitate în muncaAplicarea normelor de protectia mediuluiMentinerea unor relatii de munca eficaceVerificarea starii de functionare a echipamentelor de monitorizareIdentificarea situatiilor în care sunt necesare interventiile la obiectivul mon..
CURS AGENT DE SECURITATE
CompetenteAplicarea prevederilor legale specifice agentului de securitate;Utilizarea mijloacelor din dotarea individuala si a echipamentelor de securitate;Îndeplinirea consemnelor si rezolvarea incidentelor de securitate;Completarea documentelor specifice serviciului de securitate privata;Apli..
CURS MANAGER DE SECURITATE
CompetenteOrganizarea sistemului de management al securitatiiVerificarea conformitatii cu prevederile din domeniul sanatatii si securitatii în muncaUrmarirea conformitatii cu prevederile din domeniul apararii împotriva incendiilor si de protectia mediuluiDezvoltarea profesionala de secur..
CURS RESPONSABIL CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
CURS DPO (GDPR) PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE RESPONSABIL CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CompetenteInformarea organizatiei si persoanelor vizate cu privire Ia drepturile si obligatiile lor în baza legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal.Monitorizarea modalitati..

Contact

Adresa: 
Bd. Iuliu Maniu, nr. 190 , Sector 6
Telefon: 
0775.115.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.valahiabusinesssolutions.weebly.com