Prospect Consult - consultanta domeniul financiar-contabil si fiscal Bucuresti

Consultanta fiscala

Consultanţă în domeniul fiscal

Taxele şi impozitele reprezintă pentru orice societate comercială elemente foarte importante atât pentru activitatea curentă cât şi în ceea ce priveşte planificarea şi dezvoltarea. Din acest motiv managementul societăţii trebuie să acorde acestora un loc deosebit în strategia sa generală de afaceri. Unele din taxele şi impozitele practicate la noi constituie costuri importante ale afacerii ce trebuie luate în seamă, altele reprezintă ieşiri importante de numerar din conturile societăţii, care de asemenea trebuie luate în seamă pentru a exclude riscurile ataşate lor, care pot avea consecinţe extrem de neplăcute dacă nu sunt adresate corespunzător.

Luând în considerare aceste aspecte noi am stabilit drept prioritară activitatea de Consultanţă Fiscală, pentru a oferi un portofoliu de servicii care să răspundă

necesităţilor de schimbare ale organizaţiilor din România dar şi de pe piaţa globală actuală.

O consultanţă fiscală eficientă poate oferi celor care o solicită avantaje din punct de vedere al eficienţei activităţii şi deci al competitivităţii lor, dar şi din punct de vedere al imaginii şi fructificării tuturor şanselor de pe piaţă. Important este numai ca ajutorul să fie solicitat din timp, pentru că este mul mai uşor să previi decât să repari.

Pe de altă parte fără o prezentare onestă şi corectă a situaţiei unui solicitant pentru serviciile şi fără o înţelegere şi cunoaştere profundă a realităţii din organizaţia solicitantului rezultatele muncii noastre nu vor fi cele scontate, sau vor anula un efect al unor riscuri ataşate unor activităţi ale organizaţiei, fără însă a rezolva pe deplin şi definitiv situaţia, ceea ce va face ca riscurile în cauză să se manifeste din nou. Ne concentrăm asupra identificării oportunităţilor şi utilizării acestora în beneficiul clienţilor.

Impozitul pe profit şi accizele precum şi alte nenumărate taxe şi contribuţii pot reprezenta costuri substanţiale ale organizaţiei, iar TVA poate determina ieşirea unor sume importante din conturi. Dacă se adaugă şi timpul ce trebuie alocat în vederea declarării şi raportării lor, precum şi o abordare agresivă din partea autorităţilor fiscale cu penalizări dure, în caz de neconformare, povara fiscală poate fi dificil de suportat.

Venim deci în sprijinul dvs. pentru a vă ajuta să gestionati mai bine costurile fiscale şi să vă construiţi o relaţie mai eficientă cu autorităţile fiscale.

Oferim servicii de consultanţă fiscală privind atât impozitele directe cât şi impozitele indirecte pentru toate tipurile de societăţi dintr-o largă gamă de sectoare economice:

• Impozitare indirectă incluzând TVA, accize şi taxe vamale; • Impozitare directă inclusiv planificări fiscale locale şi internaţionale; • Impozitul pe veniturile salariale şi contribuţiile sociale; • Preţurile de transfer; • Fuziuni şi achiziţii; • Asistenţă pe durata inspecţiilor fiscale efectuate de către autorităţile fiscale şi a procedurilor de contestare ulterioare.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0213183975
Calea Victoriei,, nr.224, bl.D5, sc.1 et.6, ap.22-23 Sector 1,
Distribuie