Rei International Consulting - Firma consultanta Bucuresti

Consultanta Fonduri Europene

Dupa realizarea primului pas, gasirea sursei potrivite de finantare, urmeaza colectarea tuturor datelor necesare intocmirii documentatiei de finantare, identificarea avizelor si a documentelor cerute de Program. Apoi, are loc compunerea documentatiei tehnice si adaptarea informatiilor astfel incat sa se preteze cerintelor publicate in ghidul solicitantului.

La REI FINANCE ADVISORS si REI INTERNATIONAL ne asiguram ca, pe parcursul implementarii proiectului, solicitantul va beneficia de asistenta de specialitate. Pe langa informarea periodica cu privire la conditiile de finantare si posibilele modificari, asiguram si asistenta pentru depunerea documentatiei, in timp util si in conditiile cerute de catre finantator, mentinerea legaturii cu Autoritatea Contractanta pana in momentul finalizarii proiectului si asistenta tehnica dupa implementarea si finalizarea proiectului.
 
Practic, cand vorbim de Consultanta pentru fonduri europene ne referim la un pachet complet de beneficii, ce asigura solicitantului nu doar sanse mari ca proiectul de finantare sa fie aprobat, ci si un proces simplu, rapid si confortabil, in care acesta va fi in permanenta in contact cu unul din consultantii nostri.
Tot pentru ca ne dorim sa asiguram obtinerea celor mai bune rezultate, pentru cei care solicita cofinantare prin credit bancar, datorita colaborarii pe termen lung cu companii bancare si nebancare, le asiguram mijlocirea obtinerii creditelor in conditii avantajoase.

Elaborarea si conceperea documentatiei de finantare, ce cuprinde atat identificarea obiectivelor si justificarea necesitatilor, cat si detalierea actiunilor specifice necesare, cad tot in sarcina companiei care ofera consultanta. Altfel spus, la REI FINANCE ADVISORS si REI INTERNATIONAL ne asiguram ca documentatia de finantare respecta criteriile de eligibilitate impuse de finantator si ca proiectul va fi aprobat – oferim servicii pentru studii de fezabilitate, planuri de afaceri, cereri de finantare etc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0720548220
Str. Ciprian Porumbescu, Nr. 6, Ap. 2, Sector 1
Distribuie