Safe Car Transporter - Asistenta rutiera, tractari auto non stop Bucuresti

Tractari auto

Este bine sa fiti pregatiti pentru remorcarea autovehiculului in caz de defectiune sau accident mai inainte sa se intample. O idee buna este sa aveti memorat in telefonul mobil numarul unei firme ca a noastra, specializata in oferirea serviciilor de tractari auto.
Puteti oricand suna la numerele  0745 92 31 26, 0731 56 55 55, serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA fiind disponibil 24 de ore din 24.

Daca sunteti implicati intr-un accident sau aveti o defectiune la masina si nu mai este posibil sa va deplasati in continuare cu masina, este indicat sa o scoateti pe marginea drumului. Daca nu puteti ajunge in siguranta pe marginea partii carosabile folositi triunghiul reflectorizant pentru a semnaliza avaria masinii.

Odata acesata parte rezolvata sunati-ne cu incredere. Noi intervenim in cel mai scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra, cu o autospeciala de tractari sau transport ajutandu-va astfel prin transportarea autoturismului in service-ul ales de dumneavoastra, in functie de cerintele situatiei in care va aflati.

Nu ezitati sa ne contactati!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745923126; 0731565555
Str. Mizil, Nr. 5, Sector 3, Bucuresti
Distribuie