sausau

Harta Adauga

Categorii

Glass Work - detalii firma

Descriere

Înca din Egiptul Antic, sticla ramane unul din materialele cu o rezistenta mecanica si duritate mare, dar cu un coeficient de dilatare mic.

Indiferent de ceea ce cautati, fie ca este sticla transparenta, sablata, colorata sau printata, fie ca este securizata sau laminta, sticla pentru amenajari interioare poate transforma un interior simplu într-unul placut si confortabil, sigur si modern, acoperind astfel si cele mai exigente gusturi.

Sticla a devenit un accesoriu provocator, din ce in ce mai prezent in amenajarile interioare.

Utilizarea sticlei pentru amenajrea interioara a locuintei atrage si provoaca.

Îmbinarea elegantei cu rezistenta si culoare, ofera interiorului casei, biroului, spatiilor comerciale, noi dimensiuni ale esteticului, modernismului cat si ale traditionalului.

Sticla de interior se potriveste oricarui stil sau gust, aducand culoare, lumina si finisaje noi de calitate în casa dumneavoastra.

Fie ca vorbim despre usi de sticla, balustrade, pereti despartitori, scari, mobilier sau alte elemente de decor realizate cu sticla, acestea transforma spatiul într-un loc elegant, luminos si primitor.

Glass Work reprezinta o modalitate simpla si eficienta, care va indruma catre alegerea designului perfect pentru proiectele dumneavoastra .

De aceea noi suntem aici, pentru a VA AJUTA, oferind o gama unica de produse pentru amenajari interioare.

experienta solida in prelucrarea si montajul sticlei, compania noastra beneficiaza de un personal calificat, asigurand astfel calitate, confort si eleganta, reusind sa transforme in realitate si cele mai înalte asteptari.

Suntem specializati in compartimentari cu sticla, placari cu sticla colorata, cabine de dus din sticla securizata, balustrade si scari si pardoseli din sticla securizata, copertine si usi din sticla, batante, glisante, armonice, pliante, colorate sau sablate.

VALORI :

EFICIENTA SI RAPIDITATE

Indiferent de modul in care ne contactati, e-mail, telefonic sau online, veti primi un raspuns util, specializat si amabil in aceeasi zi de la personalul nostru.

RESPONSABILITATE

Pentru a materializa nevoile viitorului, este nevoie de responsabilitate si inovatie.

Noi stim ca depinde numai de noi, sa dovedim ca suntem si mai buni, de aceea acordam o atentie deosebita detaliilor, cautam cele mai noi si specializate solutii care imbunatatesc in permanenta lucrarile noastre facandu-le sa devina exceptionale.

CALITATE SI EXPERIENTA

Experienta dobandita de-a lungul timpului, ne-a invatat, ca fiecare client are o nevoie individualizata.

Astfel, evaluam separat fiecare solicitare, pentru a identifica cu profesionalism nevoia din spatele ei.

 

CALITATEA ESTE DEVIZA CARE NE URMEAZA PAS CU PAS!

 

COSTURI OPTIMIZATE

Necesitatile clientilor, diversificate, ne-au invatat sa ne orientam catre furnizorii consacrati din domeniu, pentru a obtine cele mai bune produse la cele mai bune preturi de achizitie.

Intelegem cu adevarat ca "mai ieftin", inseamna "mai bun", de aceea reusim sa optimizam solutii prin corelarea lor cu bugetul, oferind astfel solutii de calitate in corelare cu fiecare buget.

Galerie foto

Date de contact

Str. Mehadiei, Nr. 41, Sector 6, Bucuresti
0767.047.XXX(vezi telefon)
www.sticlaperfecta.ro