sausau

Harta Adauga

Stiri Anuntul Telefonic

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic.

Dupa o luna decembrie amortita si un Revelion atipic, Anul Nou incepe cu speranta unui loc de munca pentru unii si cu aceleasi proprietati de vandut sau inchiriat pentru altii. Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in noiembrie 2020.

Incheiem ciudatul an 2020 cu un numar record de apartamente de inchiriat in Bucuresti, chirii mai mici cu 10% si perspective pentru o rubrica de imobiliare internationale pe www.anuntul.ro

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in octombrie 2020.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in septembrie 2020.

Cum e sa vinzi o casa de 5 milioane de euro in pandemie, cum de am ajuns noi inaintea lui Google la metroul din Drumul Taberei si alte fleacuri imobiliare

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in August 2020.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in Iulie 2020.

Cum se vede piata muncii din Anuntul Telefonic: "Inainte de pandemie primeam un telefon la doua zile, azi primesc zece" – spune un patron de supermarket; Avem mai multe candidate pentru bone si menajere decat e nevoie; Doar in constructii se cauta in continuare meseriasii;

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in Iunie 2020.

Cum a reusit o afacere romaneasca curata sa reziste 30 de ani intr-un capitalism de cumetrie, in care durata medie de viata a unei firme e de maximum zece ani.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in Mai 2020.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in Aprilie 2020.

Se cauta livratori la domiciliu, scad chiriile, preturile caselor rezista.
Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in Martie 2020.

• Anunturi publicate cu 40-60% din pretul vechi,
• Dublarea bonusurilor pentru alimentarea conturilor si multe altele, pana la 15 mai,
• Ziarul Anuntul Telefonic apare deocamdata doar in format PDF.

Anuntul Telefonic in vremea pandemiei: anunturi video, tranzactii in asteptare, CV-uri si interviuri online, videochat-istele ofera traininguri gratuite de biznis virtual.

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in Februarie 2020.

Anunturi de Bucuresti

2561 vizite

8.000 de euro o "garsoniera" in Ferentari, 1,2 milioane de euro "penthouse" la Televiziune.
Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic – ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, maritat in Bucuresti in Ianuarie 2020.

• Discutiile despre criza imobiliara continua si in 2020
• Preturile garsonierelor si apartamentelor cu 2 camere in Bucuresti au crescut in ultimul an cu 3%, iar al vilelor cu 25%
• Oficial, numarul tranzactiilor s-a mentinut ascendent si in 2019, desi unii agenti imobiliari zic ca ar fi scazut
• Si atunci unde e criza? In balbele despre Prima casa, raspunde piata

Ce fel de case au ravnit bucurestenii anul asta, ce fel de job-uri au cautat, ce fel de soti/sotii au gasit in paginile Anuntului Telefonic

"Dati-mi si mie cea mai ieftina garsoniera pe care o aveti!" imi cere pe un ton firesc un barbat in jur de 60 de ani, ca si cand s-ar astepta sa scot din ziarul Anuntul Telefonic pe care i-l intind cheile de la garsoniera visurilor sale. Ca sa-i intru in joc il intreb cat e dispus sa dea si-mi raspunde la fel de transant: "30.000 de euro cash, dar pot sa mai fac rost de 30 daca gasesc ceva bun la doua camere".

O conceptie de afaceri mai veche decat "bulele" ideologice in care ne invartim azi ne-a facut sa adoptam, in urma cu 30 de ani, acest principiu sanatos: ca sa vinzi/cumperi/inchiriezi/angajezi trebuie sa te adresezi tuturor, indiferent de simpatiile politice. Prin urmare, in mica publicitate, cea mai sincera forma de presa din lume, n-are ce cauta patima politica.

Preturi sub 900 de euro/mp in Bragadiru, maxim 1000-1200 de euro in sectorul 3 sau reduceri de 5000 de euro la apartamente de lux de la Razoare gasiti in suplimentul imobiliar de luna asta din Anuntul Telefonic. In fiecare an, ziarul Anuntul Telefonic aduna intr-un supliment special ofertele imobiliare ale toamnei, ca sa-i fie usor bucuresteanului sa compare preturi si zone inainte de a bate cu piciorul ansamblurile rezidentiale.

Unde gresim: patronii sunt lacomi, statul are legi absurde, iar clientul roman e mitocan cand se vede in restaurant.

Vara se inmultesc anunturile matrimoniale pe www.anuntul.ro, pentru ca... orice om ii este teama de un concediu singuratic, vorba unui clasic in viata. Ba, cine-i gospodar incepe sa-si caute pereche inca de cu primavara.

Piscina pe bloc, in Militari, si alte trucuri de agatat clientii la un targ imobiliar

Un stand cu o masuta pe care troneaza un castron cu cirese de mai imi atrage atentia la un targ de imobiliare. Ma apropii curios si o intreb pe doamna din spatele cireselor ce pret au casele vandute de ea, de vreme ce-si permite sa-si intampine clientela cu cirese. Rade si-mi spune ca e agent imobiliar. Imi da o carte de vizita, totusi, nu o cireasa. Probabil cu cireasa se sarbatoreste numai semnarea contractului si virarea unui aconto.

04.06.2019

vezi tot articolul
Romania care nu crede in online

Unul dintre cele mai vizitate sedii ale Anuntul Telefonic este cel din Colentina, colt cu Ziduri Mosi, in coasta Pietei Obor. Dintotdeauna aici am avut o clientela numeroasa si colorata. De varste, ocupatii si chiar natii diverse, oamenii care vin aici sa dea anunturi in ziar sunt uniti de un crez comun: acela ca ziarul e mijlocitorul perfect pentru nevoia lor de biznis. Chiar daca noi le oferim la pachet aparitia anuntului si in ziar, si online, ceea ce-i anima pe ei mai mult este existenta anuntului pe hartie.

22.04.2019

vezi tot articolul
Limba romana si succesul in afaceri

Cand ne-am renovat apartamentul aveam nevoie de diversi meseriasi in instalatii sau zugraveli si cum la noi acasa doamna Nuntu e cea care alege, ca in orice familie traditionala, i-am lasat ei aceasta sarcina pe cap. S-a apucat sa caute, cum altfel daca nu in ziarul Anuntul Telefonic, unde primele 5-6 pagini sunt intotdeauna cu oferte de Prestari servicii, a treia mare categorie, ca pondere, dupa imobiliare si locuri de munca. Nu a trecut mult pana cand mi-a reprosat unele scapari de corectura gramaticala din anunturi.

27.03.2019

vezi tot articolul
Stat european serios

O radiografie a pietei de munca bucurestene, la zece ani de la aderarea la UE. Ce se ofera si ce se cere de la cei ramasi in tara, in ziarul oamenilor muncii, Anuntul Telefonic / anuntul.ro
Ca multi bucuresteni, in pauza de masa sau in drum spre casa ma abat si eu printre rafturile de la Mega, pentru de-ale gurii. La casa ma intampina, la cateva luni odata, alta fata zambitoare. Cu semn de incepator in piept, cu stangacia si lentoarea speriata a oricarui novice, ucenicul de azi devine angajatul lunii, apoi avanseaza sef de magazin sau dispare intr-un univers misterios al angajatilor model care...

26.02.2019

vezi tot articolul
Criza imobiliara

O vecina ma opreste zilele trecute pe scari ca sa ma intrebe, cu un aer conspirativ: ce stiu de criza? Ce sa stiu, doamna, ce zice la televizor: cica nu vine nici anul asta! Haideti, domnul Nuntu, ma ia doamna de brat, coborand, desi ea avea treaba mai sus, cum sa nu stiti dumneavoastra mai mult, cand sunteti acolo unde se vinde si se cumpara casele? Pai tocmai, doamna, la noi treaba merge ca de obicei: se vinde, se cumpara, se inchiriaza. Nu suntem "experti" in predictii, noi doar ajutam oferta sa-si gaseasca cererea.
Nu e prima data cand doamna imi cere informatii "din interior", convinsa fiind ca, de vreme ce lucrez de...

28.01.2019

vezi tot articolul
AT 28 ani

Daca aveam atunci ceva bani… Daca stiam ce stiu acum…
Care erau prioritatile romanilor acum 25 de ani?
Ce era mai important, o casa sau o masina?
Un raspuns vine rasfoind anunturile de mica publicitate ale vremii.
Cat costa un apartament? Dar o masina?
Iesiti dupa un sfert de veac de comunism, romanii isi faceau ordine in nevoi.

06.06.2018

vezi tot articolul
Sexul si presa

De Ziua mondiala a libertatii presei, ziarul Anuntul Telefonic "sarbatoreste" trei ani de cand un procuror il taraste prin tribunale sub acuzatia de proxenetism. Romania a avut si ea partea ei de frustrare si reglementare sexuala de stat, in anii de care pare ca multi nu-si mai aduc aminte azi. Avem destui moralisti care viseaza la asta.

03.05.2018

vezi tot articolul
AT 27 ani

Inevitabil, in orice discutie despre cum traim si ce-am pierdut, apare afirmatia ca stam pe loc, ca am ramas la fel, ca au trecut de pomana (aproape) trei decenii de la revolutie, ca Romania nu s-a schimbat.
Nu-i adevarat. Ne-am schimbat foarte mult si nici Romania nu mai e deloc aceeasi. Omul e o fiinta adaptabila, iar asta presupune sa se obisnuiasca repede cu noul, fie el bun sau rau. Memoria scurta e o binecuvantare si un blestem, in acelasi timp, dar, daca vrem sa comparam prezentul cu trecutul, avem uneltele potrivite si destule dovezi.

07.06.2017

vezi tot articolul

Un site de anunturi e acuzat de proxenetism pentru ca a publicat oferte de sex pe bani. In SUA, unde prostitutia e ilegala, site-ul nu pateste nimic. In Romania, unde prostitutia nu e incriminata, site-ul e hartuit de doi ani prin tribunale. CEDO si Curtea Suprema a SUA considera ca libertatea de exprimare e mai presus de orice pudibonderie. Dupa ce au cenzurat pana si dictionarele de argou, autoritatile romane sunt decise sa ne transforme intr-o natie care se inmulteste numai prin masaj neprotejat, cu finalizare. La multi ani de ziua presei si a libertatii de exprimare!

02.05.2017

vezi tot articolul
AT 1991

Prin retiparirea editiei din 4 iunie 1991, Anuntul Telefonic doreste sa ofere tuturor generatiilor o imagine a Bucurestilor de acum un sfert de veac.
Este posibil, ca din multele milioane de anunturi publicate in ziarul nostru, sa poata fi reconstituita o parte din istoria reala a unei epoci.
Ziarul a fost, inca de la prima aparitie, apreciat si "exploatat", fiind rapid perceput ca o oportunitate bine venita adaptarii la economia de piata.

07.06.2016

vezi tot articolul
free-press

Ii interzici sectiunea cea mai profitabila, sub pretextul savarsirii unei infractiuni, apoi taraganezi ancheta penala si procesul pana cand concurenta ii ia locul. La final nici nu mai conteaza verdictul judecatorului. Se intampla in Romania.
Primul ziar din Romania acuzat de proxenetism – Anuntul.ro – a implinit 26 de ani de existenta si un an de cand bate salile tribunalelor, aparandu-se de acuzatia absurda care i se aduce. In aprilie 2015, stirea ca un ziar/site era urmarit penal pentru proxenetism, pentru ca publica anunturi de mica publicitate...

03.05.2016

vezi tot articolul
bucatareasa

Daca Romania ultimilor ani a prins putin, dar suficient, curaj pentru a scoate din dulap probleme vechi de doua decenii, romanii nu s-au molipsit inca de obiceiul de a spune lucrurilor pe nume. Nu de alta, dar traim intr-o tara in care “e rusine" inca mai exista ca argument public…
Pana sa aflati insa la ce se refera titlul, va voi servi insa o scurta pastila de istorie personala. Cu multi ani in urma, pe cand sucurile TEC si inghetata la vafa aveau efectul unei iesiri la mall, un pusti de vreo sapte-opt ani incepuse sa citeasca pe ascuns ziarele uitate de parinti in sufragerie.

02.03.2016

vezi tot articolul
Ashley

Statul a cheltuit un milion de lei si doi ani de anchete ca sa descopere ca prostitutia se face si prin mica publicitate. Printre "proxeneti" – o femeie de serviciu care cumpara prezervative la un salon de masaj, o studenta care-i organiza agenda unei fete, un ziar de mica publicitate...
Societatea anglo-saxona e zguduita zilele astea de un urias scandal cu tenta sexualo-adulterina. Un site de intermediere a serviciilor sexuale pentru persoanele casatorite sau aflate deja intr-o relatie a fost victima unor hackeri care au extras de pe el datele personale ale clientilor si le-au facut publice.

04.09.2015

vezi tot articolul
AT 1990

In perioada comunista a Bucurestiului, ca sa publici un anunt aveai de ales intre doua ziare: Romania Libera sau Informatia Bucurestiului.
Numarul de pagini dedicate acestei rubrici era limitat, statul la coada era inevitabil, iar anunturile erau cenzurate.
Nu prea aveai ce sa vinzi, deci nici ce sa cumperi. Doar rubrica "Decese" era asigurata zilnic, in mod natural.

03.06.2015

vezi tot articolul
atitudine

De Ziua Internationala a Libertatii Presei, redactia ziarului Anuntul Telefonic doreste sa atraga atentia asupra unui precedent extrem de periculos si care se departeaza mult de valorile pe care inclusiv legea doreste sa le protejeze in legatura cu activitatea institutiilor de presa. De curand, s-a dispus impotriva Anuntului Telefonic o masura obligatorie de inchidere a unei rubrici. Prin raportare la conduita ireprosabila a Anuntului Telefonic din ultimii 25 ani si prin luarea in considerare a principiului constitutional al libertatii presei, o asemenea dispozitie poate fi interpretata ca reprezentand un act de cenzura.

03.05.2015

vezi tot articolul
democratie

"O presa libera contribuie la consolidarea democratiei si la dezvoltarea unei societati prospere. Pentru acest drept am luptat in 1989, iar rolul mass-media este esential in apararea interesului public" a declarat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, intr-un scurt mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.

03.05.2015

vezi tot articolul
Je suis anuntul.ro

Je suis anuntul.ro

7074 vizite

Firma care administreaza unul dintre cele mai populare site-uri de mica publicitate, anuntul.ro, este urmarita penal pentru proxenetism, deoarece a acceptat (de facto a tolerat) publicarea de catre utilizatorii sai a unor anunturi prin care isi racolau clienti pentru prostitutie.
Asta imi seamana foarte mult cu dosarele penale de trafic de droguri. Daca sunt 5 prieteni si le vine ideea sa se drogheze, il trimit pe unul dintre ei sa cumpere droguri, atunci acesta din urma este traficant, in sensul legii. Este metoda clasica a Politiei si Parchetelor din Romania de a obtine cateva sute (mii)...

08.04.2015

vezi tot articolul
comunicat

Comunicat de presa

10304 vizite

Avand in vedere informatiile aparute recent in spatiul public cu privire la urmarirea penala declansata impotriva societatii Anuntul Telefonic S.R.L. ca efect al publicarii unor anunturi in rubrica "Matrimoniale", dorim sa adresam persoanelor interesate urmatoarele precizari:
Societatea Anuntul Telefonic S.R.L. a desfasurat inca de la infiintarea sa, in anul 1990, activitati legitime, urmarind sa puna la dispozitia clientilor sai servicii profesionale de mica publicitate. Prin efortul echipei Anuntul Telefonic, organizarea desavarsita si seriozitatea in afaceri, am reusit sa ne situam constant...

07.04.2015

vezi tot articolul