Vegas Band - Formatie muzica evenimente Bucuresti

Evenimente

 Alături de Formația Vegas nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastră va fi de neuitat. Pe lângă aptitudinile pe care le deținem în domeniul muzicii,suntem insoțiți și de instrumente și echipamente profesionale ce definesc o sonorizare foarte bună a petrecerii. Pentru o petrecere reușita, nu ezitațisă ne contactați! FORMATIA Vegas TEL 0770704918  0784002107

  Dj cu experiență 10 ani în activitatea sonorizarilor evenimentelor și cu foarte mulți clienți multumiți de serviciile noastre.

   Oferim diferite pachete pentru Nunți, Botezuri, Majorate diferite evenimente.Mixer Dynacord, boxe Dynacord, Sateliti Basii Dynacord, Boxe Peavey, microfon fara fir profesionale, efecte de luminii .

Evenimentul dvs. este important pentru noi și vă garantăm o sonorizare modernă de calitate. Cu un repertoriu bogat cu melodii vechi, noi dar și originale toată lumea se distrează și dansează pe ritmurile Formației Vegas.

   După cum spune și motto-ul formației noastre, „Sufletul simte muzica, iar mintea o gusta”, vă invităm să priviți, să ascultați, iar apoi să ne contactați. Suntem disponibili pentru orice fel de evenimente, iar legat de tarife, cu siguranță veți fi multumiți.    Dorim să ne bucuram alături de dvs în cele mai speciale momente și vă garantăm reușita unei petreceri de neuitat.

    Colaborăm cu fotografi, cameramani, DJ.,Ursitoare botez, Putem pune la dispoziție schelă cu lumini, lasere, mașină de fum greu cu gheață carbonică pentru dansul mirilor și prezentarea tortului.

  Fum pentru scena , Masina facut baloane, Solist voce si solistă cu vocea pentru evenimente,FORMATIE completa Live pentru Nunta Botez EvenimentePachet Foto si video. Pentru mai multe relatii nu ezitați să ne contactați.

  Atmosfera nunții voastre depinde în cea mai mare masură de muzica aleasă. Dacă doriți să respectați tradiția apelați la lăutari nunta Formația Vegas pentru momentul în care mirele merge acasă la mireasă și pentru întâmpinarea invitaților la restaurant . Puteți ruga un dj nunta David Vegas să difuzeze muzică ambientală. Petrecerea poate incepe in acordurile unei formații nunta Formatia Vegas sau poate chiar un solist nuntă să dea tonul petrecerii. Oricum, este indicat să apelați și la un dj nunta care poate oricând să aleagă muzica pentru toate gusturile. Vă putem ajuta la diferite evenimente ca de ex:NUNTI,BOTEZURI MAJORATE SI ORICE ANIVERSARI.   Vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă asigurăm de reușita evenimentului, oferindu-vă audiție live.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...