Viosil Instalconstruct - Constructii civile, industriale si instalatii, Bucuresti

Incalzire prin pardoseala

Sistemul de incalzire prin pardoseala asigura o incalzire eficienta a camerei, fie acasa in baie sau in camera de zi, fie la locul de munca, in ateliere, sali de sport.

Sistemul de incalzire prin pardoseli radiante este utilizat atat pentru cladiri noi cat si pentru cele in renovare, el putand fi montat chiar peste vechea podea.

Diferenta fata de sistemul traditional de incalzire – Caldura se ridica

Intreaga paleta a sistemului de racire-incalzire Rehau este garantia pentru un climat interior sanatos la cel mai inalt grad de confort, in spatii de locuit cit si in cele in care se desfasoara activitati de productie. astfel, sistemele raspund cerintelor din punct de vedere ecologic, iar tehnologic eficienta este maxima. mediul este protejat prin folosirea energiilor conventionale si economice, prin ingoblarea incalzirii si racirii intr-un sistem unitar.

Avantajele Incalzirii prin PardosealaConfortabil: pardoseala mereu calda pe toata suprafata,Estetic,Nu creeaza curenti de aer; nu usuca aerul,Nu presupun costuri de intretinere: nu sunt necesare revizii tehnice, inlocuiri periodice de piese componente,Automatizare completa,Durata lunga de viata (apreciata la 100 de ani mai mare decit a imobilelor in sine)

Galerie foto
  • ...