Viosil Instalconstruct - Constructii civile, industriale si instalatii, Bucuresti

Verificari periodice instalatii

Incepand de anul acesta, poti alege sa faci verificarea tehnica periodica a instalatiei de gaze naturale din caminul tau cu noi !

Firma noastra ofera servicii de verificare tehnica periodica la instalatii de gaze naturale (obligatorii la 2 ani), pe baza de contract.

Cu ocazia verificarii, iti oferim si servicii de remediere a oricaror defecte sesizate, precum si consultanta gratuita in domeniu.

La verificarea / revizia instalatiei de utilizare, abonatul trebuie sa puna la dispozitia personalului care executa lucrarile, urmatoarele documente:

dosarul definitiv al lucrarii; acesta exista arhivat la furnizorul tau de gaze,adeverinta de curatare a cosului- pentru aparatele de utilizare legate la cos- efectuata de o firma specializata; adeverinta emisa cu maxim 6 luni inainte de data verificarii dupa caz,verificarea tehnica la zi- in conformitate cu prescriptiile tehnice PTA1-2002 – ISCIR; pentru aparatele consumatoare de combustibil gazos- emisa de o firma licentiata de ISCIR.

In cazul in care verificarea / revizia nu se poate efectua din cauza absentei beneficiarului de la domiciliu, acesta este anuntat in scris asupra datei reprogramarii acestora.

In cazul neefectuarii verificarii tehnice periodice la instalatia de gaze naturale, furnizorul trebuie sa sisteze furnizarea de gaze pana la efectuarea reviziei. Sistarea furnizarii aduce cu sine o cheltuiala in plus pentru rebransare dupa remedierea problemei.

Galerie foto
  • ...