ServiciiAmenajari.ro - Amenajari interioare, exterioare, spatii verzi, piscine, Bucuresti si Ilfov

Amenajari exterioare

...
Pavaje Alee/Trotuare

Multitudinea de culori, forme, architectura ,designul si nu in ultimul rand calitatea superioara a pavajulul fac din serviciiamenajari.ro una dintre firmele cu renume din ramura.

Daca v-ati intrebat vreodata din cate modele de pavaj si pavele aveti de ales, atunci cand doriti sa va redecorati gradina, atunci raspunsul s-ar putea sa va surprinda. Gama de forme, texturi si culori ale pavelelor este variata. Aceste piese pot fi asamblate si montate in orice tip de spatiu, de orice dimensiune.Pavelele pot reprezenta o sursa de inspiratie, daca optati pentru mai multe culori din acest model, din care puteti construi forme sau desene. Piesele de pavaje in sine pot lua forme precum dreptunghiulare, in retea, in cub, romb, topor, floare simpla sau cu model, forme orientale, cerc si stea sau mini-cerc si stea, floare striata, piscot, topor si evantai. In plus, modelul eko naturar permite cresterea firelor de iarba chiar in interiorul pavelelor.

Modelele de pavaje de acest gen sunt durabile, multumita rezistentei la inghet si dezghet, umiditate crescuta si temperaturi ridicate. Practic, pavajul nu trebuie inlocuit sau intretinut cu substante speciale, ci are nevoie sa beneficieze doar de o minima curatare.Paleta de culori, formata din galben, rosu, maro, gri si albastru, ofera si mai multe posibilitati de decorare a gradinii. Pavelele sunt usor de montat si niveleaza spatiul din gradina cu brio.

 AVANTAJUL FOLOSIRII PAVELELOR 

 

– rezistenta la gelivitate (inghet-dezghet repetat) prin aditivi de impermeabilitate si antiinghet-dezghet

– refacerea rapida a suprafetelor pavate dupa interventii la retelele subterane– grosimea pavelelor poate varia in functie de dorinta beneficiarului si eforturile mecanice pe care le poate suporta suprafata pavata– rezistenta la uzura foarte buna datorita materialului dens, omogen, obtinut prin vibrare– colorarea betonului cu pigmenti speciali rezistenti in timp– recuperarea integrala la desfiintarea pavajului– rezistente mecanice ridicate– permite aerisirea solului si un drenaj eficient datorita interstitiilor dintre pavele– mai eficiente din punct de vedere economic, implicand costuri de executie si exploatare mai mici decat in cazul variantelor clasice (beton, asfalt)– in timp, nu apar crapaturi in comparatie cu suprafetele realizate din beton sau mixturi asfaltice– pavajul va fi protejat de substante chimice– pentru dezapezire nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice– se va evita depasirea gabaritului recomandat de producator

 

  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de construire pavaje, trotuare în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti pavaje, trotuare in locatii rezidentiale si nu numai, nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

 

...
Vopsitorii fatade/toclu

Mediul ambiant si patrunderea umiditatii în substraturi, duc adesea la deteriorarea fatadelor. Pentru a proteja fatadele din materiale minerale, cel mai des se folosesc impregnari ce fac ca suprafetele sa devina hidrofobe. Acesti agenti de hidrofobizare patrund adânc în substrat si se usuca fara a lasa urme astfel încât aspectul fatadei sa nu fie afectat de substanta de impregnare.

SERVICII VOPSITORII FATADE Fatadele sunt elementele de arhitectura cele mai vizibile ale cladirilor. În acelasi timp ele sunt expuse influentei conditiilor atmosferice. Ca urmare, ele trebuie sa confere un aspect estetic frumos si, în acelasi timp, sa fie rezistente la conditiile atmosferice. Oferim servicii profesionale vopsire fatade Preturi avantajoase vopsire fatade Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTREServiciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de vopsire fatade în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti vopsirea fatadei locuineti nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

...
Fatade ventilate

Termoizolarea cladirilor este o operatiune extrem de importanta, de calitatea acesteia depinzand eficienta energetica a constructiei. Dupa cum bine se cunoaste, aplicarea termosistemelor pentru peretii fatadelor se realizeaza exclusiv la exterior. Desi exista o serie de limitari in privinta finisajelor acestor pereti exteriori, fatada ventilata reprezinta o solutie moderna, eficienta, care ofera o varietate mare de materiale, toate pentru un rezultat estetic si rezistent.

Oricum ar fi privita aceasta varianta de finisare pentru fatade, avantajele sunt mereu de luat in considerare. In totalitate, acestea vor surclasa aspectele mai putin convenabile, insa pentru a le obtine trebuie respectate aspectele pe care deja le-am amintit, respectiv: proiect integrat cu fatada ventilata si punere in opera prin implicare de forta de munca profesionista si materiale calitative.

 SERVICII MONTAJ FATADE DE VENTILATIE Fatada ventilata este o lucrare de constructie care se executa dupa ce au fost montate pe peretii exteriori materiale termoizolatoare. Proiectul, in sine, se va suprapune ca piesa independenta peste toata suprafata fatadei, exceptand golurile pentru ferestre si usi.

 

Conceptia acestei structuri de fatada include elemente speciale, ce permit circulatia aerului exterior. In acest mod, se creaza o balansare foarte buna a presiunii, exercitata de vaporii din aer, si sistemului de fatada ventilata.

 

 Oferim servicii profesionale fatade de ventilatie Preturi avantajoase fatade de ventilatie Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de montaj fatade ventilate în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, prin aplicarea de fatade ventilate, nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

...
Jaluzele Exterioare/Rulouri

Experienta stim cu totii ca se obtine in ani de munca, de nopti nedormite si analizarea in detaliu a greselilor. Intotdeauna am dorit sa fim perfecti, dar oricat de mult ne-am straduit sa devenim se intampla sa mai si gresim, nimeni nu este perfect.

Jaluzelele raman mereu la moda. Fie ca este vorba de locuinte sau birouri, ele nu sunt doar un element de design, dar sunt mai ales functionale, prin capacitatea lor remarcabila de a regla cu precizie lumina si vizibilitatea din orice incapere. Acesta este un avantaj incontestabil in fata rulourilor exterioare din aluminiu.

Putem spune despre noi ca suntem o echipa tanara, insa cu experienta in domeniu care defineste aceasta companie si doreste sa raspunda celor mai ambitioase cerinte, oferind produse si servicii de o calitate superioara la cele mai competitive preturi.

 SERVICII MONTAJ JALUZELE EXTERIOARE Societatea noastra este  o companie 100% romaneasca, cu experienta  in domeniul productiei de profile PVC. Angajamentul nostru este sa oferim un nivel al serviciilor care depaseste asteptarile clientilor nostri. Suntem complet transparenti, fapt care va da posibilitatea de a urmari procesul tehnologic de productie al tamplariei dumneavoastra. Avem vechime in domeniu, ceea ce garanteaza corectitudinea executarii tamplariei dumneavoastra in cele mai mici detalii. Oferim servicii profesionale jaluzele exterioare Preturi avantajoase jaluzele exterioare Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de montaj jaluzele exterioare în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, si montarea de jaluzele exterioare nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

 

...
Finisaje Trotuare/Alei Pietonale

Suprafetele exterioare au un lucru în comun: pe tot parcursul anului, se confrunta cu capriciile vremii. Radiatiile solare, înghetul, schimbarile bruste de temperatura, fenomenele meteorologice cu ploi sau grindina, actioneaza constant asupra suprafetelor expuse. Pe lânga factorii atmosferici, suprafetele de la sol preiau în mod frecvent diferite sarcini mecanice si chimice. Pentru curtile si trotuarele care pretind atentie speciala, exista sisteme de pardoseli adaptate pentru cerintele de la exterior.

Retine ca peretii de compartimentare nu inseamna doar peretii ce separa camerele una de alta, ci pot fi folositi si in cadrul aceleiasi compartimentari. In cazul acesta, cel mai probabil te vei folosi de pereti de compartimentare mobili sau de cei decorativi.

 SERVICII FINISAJE TROTUARE Un sediu de firma moderna are nevoie de solutii pe masura. Compartimentele de birouri din sticla securizata sunt o modalitate moderna si eleganta de a partaja spatiul dintr-o cladire de birouri sau chiar o locuinta.Compartimentele cu pereti din sticla securizata asigura o iluminare naturala mai buna a spatiului interior si creeaza senzatia unui spatiu deschis si generos. Sticla poate fi clara sau în diferite nuante (sablata simpla sau în diverse modele, colorata sau printata digital), în cazul în care doriti mai multa intimitate. Oferim servicii profesionale finisaje trotuare Preturi avantajoase finisaje trotuare Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de finisaje trotuare, alei pietonale în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti alei pietonale, trotuare in spatii rezidentiale nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact

...
Inchideri Terase

Inchideri terase si balcoane cu plastic transparent sau sticla culisanta. Va punem la dispozitie cele mai noi sisteme de inchidere a terasei si a oricaror spatii exterioare. Inchiderea teraselor cu folie transparenta sau sticla se realizeaza rapid si fara costuri suplimentare. Daca va puneti intrebari ca: De ce sa-mi inchid terasa? Cum sa-mi inchid terasa? Ce pret are inchiderea terasei? Atunci nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa va inchideti terasa cu folie sau sticla glisanta!

SERVICII INCHIDERI TERASE Inchideri terase – pentru spatii ideale de relaxare si voie buna. Terasa casei este un loc ideal pentru petrecut timpul alaturi de familie si prieteni. Fie ca vorbim de zile de nastere sau sarbatori, aici va puteti bucura cu totii de lumina naturala si de aer liber.

 

Si, cum cu siguranta nu va doriti ca aceste clipe sa fie intrerupte de ploaie si vant, sau visati sa aiba loc si cand temperatura de afara v-ar muta in casa, va propunem solutii de inchidere care sa nu va afecteze sentimentul de libertate si de aer liber: inchideri terase cu sticla verticala ( ghilotina ), inchideri terase cu casete si ghidaje zip sau sisteme de inchideri terase cu sticla glisanta ( sticla culisanta ).

Contacteaza-ne pentru inchideri terase si pentru a ne da mai multe detalii despre proiectul tau.

 Oferim servicii profesionale inchideri terase Preturi avantajoase inchideri terase Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de inchideri terase în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti inchiderea terasei nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

...
Tamplarie PVC/Aluminiu

Incercam sa aducem acea inovatie in materie de tamplarie pvc si tot ce se subordoneaza acesteia plecand de la conceptul propriu-zis si pana la parghiile ce tin de acesta: accesorii tamplarie pvc, sticla securizata, reparatii si continuand cu ferestre termopan din categoria termopane Rehau sau termopane Salamander si nu in ultimul rand sa oferim si produse calitative din categoria rulourilor exterioare.

serviciiamenajari.ro se incadreaza in nevoile specifice clientilor in domeniul tamplarie pvc, oferind acestora produsele mult visate si concepute corespunzator de catre noi din punct de vedere calitativ. Pentru preturi tamplarie pvc va recomandam sa luati legatura cu unul dintre operatorii nostri pentru a va pune la dispozitie un pret cat mai precis.

Aditional de serviciile de tamplarie PVC Bucuresti, furnizam servicii complete de montaj pentru sticla securizata si rulouri exterioare. Venim in ajutorul dumneavoastra cu accesorii pentru termopane precum plase de insecte sau glafuri

 SERVICII TAMPLARIE PVC Tamplaria oferita de societatea noastra, este usor de intretinut si exploatat, avand un design placut, aceasta va da caminului dumneavoastra un plus de confort si siguranta.

 

Va punem la dispozitie o gama variata de produse, culori si modele proiectate sa se adapteze nevoilor dumneavoastra.

Am reusit sa adaptam preturile pentru Geamurile Termopan Gealan, incat am ajuns sa triplam volumul de comenzi, fapt pentru care achizitionam materia prima necesara confectiei tamplariei la jumatate de pret, aspect care ne da posibilitatea de a va oferi Termopane Gealan cu 6 camere la pret de 5 si o reducere de 50% la toate comenzile de Tamplarie pvc cu Geam Termopan.

 Oferim servicii profesionale tamplarie PVC Preturi avantajoase tamplarie PVC Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale tamplarie PVC în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, sau inlocuirea tamplariei PVC nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

 

...
Hidroizolatii terase

Hidroizolatia reprezinta solutia durabila si eficienta pentru izolarea impotriva infiltratiilor de apa. Hidroizolatia este potrivita pentru cei ce cauta durabilitatea materialelor si eficienta costurilor in proiecte rezidentiale, hale industriale, terase, fundatii, iazuri si lacuri cat si in alte aplicatii.

Proiectele dumneavoastra sunt realizate la ultimele standarde de calitate, avand un impact cu mediul prietenos si ecologic. Terasele sunt expuse în mod prelungit la intemperii. Solutiile necesare trebuie sa fie complete si sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrari de hidroizolatii terase presupun impermeabilitate la apa, rezistenta la temperaturi negative, rezistenta sporita la agentii de mediu si stabilitate la temperaturi pozitive.

Hidroizolatiile joaca un rol esential pentru protectia constructiilor fata de elementele naturii, infiltratiile apei în interior si consolidarea teraselor împotriva deteriorarilor. Echipele de ingineri serviciiamenajari.ro reusesc sa ofere lucrari de hidroizolatii la cele mai înalte standarde.

 SERVICII HIDROIZOLATII TERASE Suntem specialisti în lucrari de hidroizolatii terase, realizam prevenirea sau stoparea infiltratiilor de apa in structura constructiilor pentru perioade foarte indelungate, fapt care se datoreaza si materialelor cu caracteristici deosebite pe care le folosim, acestea garanteaza o inalta rezistenta la factorii de mediu si la temperaturile extreme. Oferim servicii profesionale hidroizolatii terase Preturi avantajoase hidroizolatii terase Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de hidroizolatii terase în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti hidroizolatia terasei nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

 

...
Amenajari exterioare

Hidroizolatii terase
Hidroizolatia reprezinta solutia durabila si eficienta pentru izolarea impotriva infiltratiilor de apa.
 
Vopsitorii fatade toclu
Mediul ambiant si patrunderea umiditatii în substraturi, duc adesea la deteriorarea fatadelor.
 
Fatade ventilatie
Termoizolarea cladirilor este o operatiune extrem de importanta, de calitatea acesteia depinzand eficienta energetica a constructiei.
 
Tamplarie PVC si aluminiu
Incercam sa aducem acea inovatie in materie de tamplarie pvc si tot ce se subordoneaza acesteia plecand de la conceptul propriu-zis si pana la parghiile ce tin de acesta
 
Jaluzele exterioare - rulouri
Experienta stim cu totii ca se obtine in ani de munca, de nopti nedormite si analizarea in detaliu a greselilor. Intotdeauna am dorit sa fim perfecti, dar oricat de mult ne-am straduit sa devenim se intampla sa mai si gresim, nimeni nu este perfect.
 
Pavaje alee, trotuare
Multitudinea de culori, forme, architectura ,designul si nu in ultimul rand calitatea superioara a pavajulul fac din serviciiamenajari.ro una dintre firmele cu renume din ramura.
 
Inchideri terase
Inchideri terase si balcoane cu plastic transparent sau sticla culisanta.
 
Finisaje trotuare
Suprafetele exterioare au un lucru în comun: pe tot parcursul anului, se confrunta cu capriciile vremii.