Mutari rapide in Bucuresti si Ilfov

Transport marfa ieftin

Daca sunteti in cautarea unui serviciu de transport marfa ieftin, noi suntem solutia! Asiguram transport, manipulare si montaj pentru toata gama de produse voluminoase cum ar fi: mobila, aparate electrocasnice, materiale de constructii, corpuri voluminoase sau orice altceva ce incape intr-o duba!

Noi va oferim echilibrul perfect intre calitate si pret, seriozitate, si mai ales rapiditate! Dubele noastre pot ajunge oriunde datorita dimensiunilor reduse, oferind flexibilitate atat in preluarea marfurilor cat si in manevrarea acestora. Pretul este calculat pentru fiecare cursa in parte, fiind final, adica nu se mai adauga nimic in plus.

Pentru o cerere de oferta privind transport marfa ieftin in Bucuresti va rugam sa ne contactati rapid la numarul de telefon 0725 672 455.

Inainte de a ne contacta este necesar sa faceti un inventar a obiectelor ce urmeaza a fi transportate pentru a va aloca un vehicul adecvat nevoilor dumneavoastra de transport. Vom stabili telefonic costul total al deplasarii precum si costul aferent manipularii (incarcare/descarcare) produselor.

Ca si ordin de marime pretul este influentat de numarul de km parcursi precum si de volumul estimativ al transportului. Optional putem asigura si servicii suplimentare de mutari mobila in Bucuresti si zonele limitrofe.

Galerie foto
  • ...