Ragu realizat manual produs de Alessio Brusadin cu carne de vanat
MATERII PRIME
Ragu a produs cu 80% carne de vanat, fara conservanti
ASPECT
Textura este groasa si omogena ; culoarea aminteste de culoarea intunecata tipica a fierte
carne de vanat
CHEIE
Dulce si intens, cu note de condimente si senzatia tipica a carnii de vanat
PRODUCATOR
Camara lui Alessio Brusadin - Brugnera (PN) - Friuli Venezia Giulia
SELECTIA NOASTRA
Ragu-ul lui Alessio Brusadin este produs cu cele mai bune materii prime: carne din animale
hranit cu furaje naturale, deseori in pasune sau chiar in salbaticie, procesat conform
traditie cu timp de gatit lent pentru a spori aromele si aromele
CURIOZITATE
Toate ragu-urile produse de Alessio Brusadin sunt complet artizanale si fara
conservanti
SUGESTII
Va sugeram sa incalziti intr-o tigaie cu putina apa de gatit ; delicios cu mamaliga fierbinte
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!