Harta Adauga

Categorii

Covoare de lana

Colectia:Antique / Titlu:28601-51411 347 RON
Colecţia de covoare din fir de lână, cu densitate înaltă. Combinaţia de culori, motive geometrice şi designul elementelor decorative sunt înspirate din covoarele antice, ţesute manual. Covoarele din colecţia “Antique” vor servi drept un element de decor excelent ..
Colectia:Premium / Titlu:2984 Navy oval 193 RON
Colecţia de covoare din fir de lână.   Exclusivitatea acestei colecţiei consta în modelarea şi frezarea manuală. Covoarele din colecţia “Premium” sunt sculptate manual.   Senzaţii tactile oferite de atingerea cu covorul sunt unice şi extrem de plăcute..
Colectia:Versailles / Titlu:2975 Bordo 131 RON
Colecţia de covoare din fir de lână, cu densitate înaltă. Designul colecţiei „Versailles” este bazat pe tendinţele Europene, ce combină stiluri Rococo şi Barocco.   Preţul rezonabil face covoarele din această colecţie şi mai atractive...
Colectia:Arabica / Titlu:02401-50144 131 RON
Colecţia de covoare din fir de lână din Noua Zelanda. Unicacitatea acestei colecţiei sunt desenele fine şi combinaţiile de culori în stil arabesc, ce oferă senzaţie de mozaic exclusiv. Ornamentele sofisticate covoarelor din colecţia “Arabica” sunt executate în s..
Colectia:Avangard / Titlu:2993 Grey 131 RON
Colecţia de covoare din fir de lână, caracterizată prin desene geometrice, moderne. Covoarele din colecţia dată se combină perfect cu orice interior, fiind o colecţie universală, ce oferă comfort şi atmosferă plăcută...

Contact

Adresa: 
Soseaua Progresului,, Nr. 151-171 (incinta Liberty Center) Sector 5, Bucuresti
Telefon: 
0771.641.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.carpeta.ro