Harta Adauga

Categorii

Activitati pentru copii

Aerial Gym - Acrobatie aeriana
Acest curs este o modalitate amuzanta pentru copii sa exploreze creativitatea lor naturala, prin exercitii care le dezvolta în timp forta si flexibilitatea. Copiii si tinerii adolescenti au ocazia sa învete elementele de baza pe mai multe obiecte de acrobatie aeriana: cerc aeri..
Gimnastica acrobatica
Alaturati-va unei clase amuzante si energice de acrobatie! Gimnastica acrobatica este o activitate practicata înca din antichitate, care pune accentul pe frumusetea dansului combinata cu acrobatia. Coregrafia, agilitatea, echilibrul, forta si gratia sunt elementele care diferentiaza..
Gimnastica ritmica
Gimnastica ritmica, una din disciplinele sportive exclusiv feminine, dezvolta flexibilitatea, gratia, echilibrul, forta, agilitatea si coordonarea. Este sportul care modeleaza caractere si trasaturi ale unei frumuseti înnobilate de naturalete si farmec. Dupa numai câtiva ani de antre..
Acro Dance - Dans acrobatic
Acro Dance este disciplina care combina dansul cu elemente acrobatice spectaculoase si este definita de caracterul sau atletic. Foloseste coregrafia originala, maiestria si elementele acrobatice care se îmbina pentru a crea o forma de arta unica si distractiva. Acest curs poate fi fo..

Contact

Adresa: 
Str. Progresului, Nr. 90-100, Sector 5
Telefon: 
0722.644.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.acrobatika.ro