Harta Adauga

Categorii

Infiintari

SRL
Cea mai folosita forma de organizare este SRL. SRL se poate constitui prin asocierea a doi sau mai multi asociati pentru a desfasura o activitate comerciala sau prin aportul unui singur asociat, care este detinatorul tuturor partilor sociale.Actul normativ care reglementeaza acest tip de societate ..
SRL-D
SRL-D poate fi infiintat de unul sau mai multi intreprinzatori si trebuiesc indeplinite cumulativ, urmatoarele conditii: – Asociatii sunt majori – Asociatii nu au mai fost actionari in cadrul altor firme din spatiul economic european (daca au avut un PFA sau un II, isi pot infiinta SRL..
I.F. (Intreprindere familiala)
Cele mai simple forme de organizare sunt cele de persoane: persoana fizica autorizata (PFA) , intreprinderea individual? (II) sau intreprinderea familial? (IF). Actul normativ care reglementeaz? aceste tipuri de societati este Ordonanta de urgenta nr. 44/2008.   Pot desfasura activitati econ..
I.I. (Intreprindere individuala)
Cele mai simple forme de organizare sunt cele de persoane: persoana fizica autorizata (PFA) , intreprinderea individual? (II) sau intreprinderea familiala (IF). Actul normativ care reglementeaza aceste tipuri de societati este Ordonanta de urgenta nr. 44/2008.   Pot desfasura activitati econ..
P.F.A. (persoana fizica autorizata)
Cele mai simple forme de organizare sunt cele de persoane: persoana fizica autorizata (PFA) , intreprinderea individuala (II) sau intreprinderea familiala (IF). Actul normativ care reglementeaza aceste tipuri de societati este Ordonanta de urgenta nr. 44/2008.   Pot desfasura activitati econ..

Contact

Adresa: 
Bd. Basarabia, Nr. 9, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 
0727.585.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
acte-infiintari-firme.ro