Harta Adauga

Categorii

Fitness

ABS
O clasa structurata la libera alegere a instructorului, care pune accent pe zona CORE: drepti abdominali, oblici, fesieri, zona lombara. Se lucreaza la nivel de începator si pâna la avansat folosind regresie/progresie. Este o clasa care atrage atât prin denumirea ei, cât si ..
Aqua
Îmbunatateste circulatia sângelui, sistemul limfatic, tonifica întregul corp si creste rezistenta – toate într-un singur antrenament. Exercitiile acvatice reprezinta cea mai buna optiune daca obiectivul tau este tonificarea întregului corp, recuperare mai rapida d..
Bag Boxing
Esti stresat? Dezlantuie-ti energia! Sacul de box, o pereche de manusi de box si o muzica extraordinara sunt tot ce ai nevoie pentru a-ti topi stresul. Miscarea în jurul sacului si combinatiile de pumni si lovituri de picior îti vor îmbunatati coordonarea. Mentinerea pe vârfu..
Body Balance
Echilibru, flexibilitate si forta pe muzica În spiritul programelor Les Mills, si acesta este construit pe o coregrafie care urmeaza ritmul muzicii si se schimba o data la trei luni. Devino mai flexibil, construieste-ti echilibrul si forta zonei core cu acest antrenament inspirat din Yoga, da..
Body Combat
Metoda luptatorilor! Les Mills Body Combat™ este cel mai popular antrenament bazat  pe arte martiale din lume. Acest antrenament foarte energic, total fara contact, te va ajuta, lovitura cu lovitura sa gasesti calea spre conditia fizica dorita si sa arzi pâna la 700 de calorii de-a ..
Body Pump
Vrei sa-ti cresti forta si rezistenta? Solutia este ridicarea repetata de greutati într-una dintre cele mai populare clase Les Mills. Body Pump ™ are o coregrafie pe o muzica ce se schimba la fiecare trei luni, astfel încât antrenamentul este mereu proaspat si distractiv. To..
Bootcamp
O clasa structurata la libera alegere a instructorului, de o intensitate medie spre mare. Pune accent pe toate zonele corpului, iar solicitarea corpului este la un nivel ridicat. Exercitiile sunt de o complexitate medie si organizate în sistem de statii de lucru si circuit pe timp. Este o clas..
Bosu
Pe ambele fete. Daca te-ai gândit vreodata ca îti este usor sa-ti tii echilibrul s-ar putea sa te razgândesti când stai pe o suprafata elastica si instabila,  în forma de dom. Statul în picioare pe platforma plata îti solicita toti muschii stabilizatori..
C-Core
Abdomen cu patratele? Desigur! C-Core – un concept de fitness pre-coregrafiat, creat de Julio Papi, este raspunsul daca vrei un abdomen perfect tonifiat, fara a neglija partea inferioara a stomacului. Si pentru un motiv întemeiat: pe lânga latura estetica, o musculatura abdominala..

Contact

Adresa: 
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 12-26, Voluntari, judetul Ilfov
Telefon: 
0727.010.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.worldclass.ro