Harta Adauga

Categorii

Pachete De Servicii

Pachetul Administrare
Calculul prin intermediul unui program specializat a listelor de incasare a cotelor de intretinere;Afisarea listelor de intretinere cu defalcarea tuturor cheltuielile incluse, in fiecare luna;Transmiterea datelor fiecarui locatar cu cheltuielile defalcate pe apartament prin intermediul emailului;Evi..
Pachetul Casierie
Echipa BImobil incurajeaza in contextul actual folosirea cat mai mult a mijloacelor online de plata a contributiilor proprietarilor. De aceea venim in intampinarea proprietarilor cu posibilitatea de a plati contributiile prin virament bancar, prin card(Visa, Mastercard sau Maestro), la terminalele P..
Pachetul Tehnic
Inspectarea proprietatii comune la intervale regulate de timp, in vederea identificarii problemelor si a reparatiilor necesare;Efectuarea de mici reparatii ce intra in competenta noastra privind proprietatile comune (inlocuire becuri, intrerupatoare etc). Asociatia de proprietari va suporta doar cos..
Curatenie
Aceasta este cu siguranta foarte importanta pentru proprietari. BImobil va asigura colaborarea cu firme specializate in serviciile de curatenie in spatiile comune (hol, garaj, scari, spatii tehnice si aleile blocului) ..
Arhivare
Evidenta si siguranta datelor si documentelor asociatiei este una dintre cele mai importante activitati a administratiei in cadrul asociatiilor de proprietari, de aceasta depinzand gestionarea cu simt de raspundere a activitatii asociatiei. De aceea oferim pentru Asociatiile de Proprietari urmatoare..
Infiintare Asociatie de Proprietari
Intrunirea adunarii generale a proprietarilor in vederea stabilirii actiunilor necesare constituirii asociatiei de proprietari;Inscrierea proprietatii in registrele de Carte Funciara.Organizarea si desfasurarea adunarii generale  de constituire a asociatiei de proprietari;Legalizarea statului s..

Contact

Adresa: 
Str. Vultureni, nr 25-29, Sector 4
Telefon: 
0741.151.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.bimobil360.ro