Harta Adauga

Categorii

Servicii Resurse Umane - HR

Managementul resurselor umane
Contab Secure Solutions va ofera si servicii de management al resurselor umane (HR), care vizeaza dezvoltarea potentialului uman al firmei dumneavoastra. Prin serviciile noastre de management al resurselor umane, veti beneficia de urmatoarele avantaje: Cresterea performantei si a productivi..
Administrare de personal si salarizare
Administrare de personal si salarizare - Ne ocupam de calcularea si plata salariilor, a contributiilor sociale, a impozitelor si a altor drepturi banesti ale angajatilor dumneavoastra, în conformitate cu legislatia în vigoare si cu contractele individuale de munca.- Ne asiguram ca angaj..
Alte servicii
Întocmire dosare personal la angajare conform legislatiei - Ne ocupam de întocmirea tuturor documentelor necesare pentru angajarea noului personal, cum ar fi: contracte individuale de munca, fise ale postului, adeverinte medicale, declaratii pe propria raspundere etc. ..
Servicii Resurse Umane - HR
De ce sa externalizezi serviciile de resurse umane? Cresterea satisfactiei si a loialitatii angajatilor Îmbunatatirea performantei angajatilor si marirea profitului Evitarea amenzilor si penalitatilor ce pot surveni din lipsa de profesionalism; Experienta de peste 10 ..
Intocmire contracte de munca, fise ale postului
- Întocmim contractele individuale de munca si a fiselor postului pentru fiecare angajat, în conformitate cu legislatia în vigoare si cu specificul activitatii dumneavoastra.   ..

Contact

Adresa: 
Calea Vitan, nr. 221, sector 3, Bucuresti
Telefon: 
0723.514.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.contabss.ro