Harta Adauga

Categorii

Chirurgie Laser

Gingivectomie si gingivoplastie cu laser
Eficienta Realizate cu laser, interventiile de gingivectomie si gingivoplastie implica utilizarea unei cantitati foarte mici de anestezie sau chiar lipsa acesteia si o perioada de recuperare mai rapida. Evitarea infectiilor ulterioare Spre deosebire de interven..
Periimplantita
Periimplantita este o afectiune care afecteaza tesuturile din jurul implanturilor dentare, provocând infectie, durere, inflamare si sângerare. Daca este lasata netratata, poate duce la esecul implantului. Poate fi cauzata de diversi factori, cum ar fi o igiena orala precara, supraî..
Aditia de os
Aditia de os(aditie osoasa)-reprezinta o procedura medicala extrem de importanta si care necesita multa experienta si profesionalism din partea medicului stomatolog. La clinica stomatologica premium laser Deos Dental, doctorii stomatologi se concentreaza nu numai pe investigatii si exp..
Extractii dentare cu laser
Disconfort redus Laserele dentare reduc disconfortul asociat extractiilor traditionale, reducând la minimum deteriorarea tesuturilor si sângerarea în timpul procedurii. Vindecare mai rapida Utilizarea laserelor ajuta la coagularea mai rapida a..
Dinti Ficsi In 24 De Ore
Vei avea un zâmbet perfect într-o singura zi, fara durere, cu ajutorul implanturilor dentare laser. Îti redam încrederea, stima de sine, viata sociala, masticatia si buna dispozitie. Aceasta procedura se realizeaza în clinica noastra asistata laser, astfel disconfortu..
Implant Dentar Asistat Laser
Noi cei de la clinicile dentare premium laser Deos Dental, avem ca ideologie de baza juramântul lui Hipocrate iar sanatatea pacientilor nostri este o obligatie sacra, în acest sens salvarea dintilor pacientilor este primordiala si nu precupetim nici un efort în realizarea acestui d..
terapia fotodinamica laser
Clinica stomatologica premium laser Deos Dental este printre primele clinici din România care a introdus în planurile de tratament ale pacientilor aceasta procedura revolutionara de tratament-terapia fotodinamica laser.(PDT) Noi suntem o echipa de doctori stomatologi, ..
Inserarea implanturilor cu laser
Deteriorarea minima a tesutului Laserele dentare ajuta medicul sa efectueze procedura cu o precizie mai mare, reducând deteriorarea tesutului înconjurator în timpul inserarii implantului. De asemenea, nu este nevoie de inciziii sau fire de sutura, deoarece inserare..
Alveolita
Durere redusa Tratamentul cu PRP ajuta la reducerea durerii si inflamatiei în alveolita postextractionala, contribuind la producerea de citokine antiinflamatorii si permitându-le pacientilor sa se bucure de o recuperare mai putin dureroasa si mai confortabila. ..

Contact

Adresa: 
Str. Sperantei, nr. 20, sector 2
Telefon: 
031.005.13XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.deosdental.ro