Harta Adauga

Categorii

Medicina estetica

Tratamentul ridurilor
Tratamentul ridurilor cu botox si acid hialuronic Pentru multi dintre noi informatiile despre toxina botulinica(botox) se limiteaza la agresivitatea pe care aceasta o are asupra muschilor, producand paralizia acestora, in cazul infectarii organismului. Cu toate acestea medicina moderna ne permite s..
Marirea buzelor
Marirea buzelor cu acid hialuronic Nu este un secret faptul ca buzele sunt o parte importanta din frumusetea fetei... Daca un zambet prietenos, un sarut, fac ca fata sa capete rapid o expresie, buzele atrag intotdeauna atentia asupra lor! Ce este considerat frumos poate varia de la cultura la cult..
Peeling-ul chimic
Peeling-ul chimic, cunoscut si sub numele de exfoliere chimica sau derma-peeling, este o tehnica folosita pentru a imbunatatii aspectul pielii. Pe percursul acestui tratament, preparatul chimic aplicat pe piele, determina aparitia unor vezicule si mai apoi, duce la exfolierea suprefetei cutanate. &r..
Mezoterapie
Pielea este un obstacol important pentru substantele straine care intra in organism, stratul cornos ( cel superficial) detinand rolul determinant in functia de bariera a pielii. Absorbtia prin piele a substantelor nutritive in cazul aplicarii unei creme este de maxim 10 %: cea mai mare parte din sub..
Epilare laser
Pentru femei si barbati cu orice tip de piele chiar si bronzata sau neagra Acum, atat barbatii cat si femeile pot transforma parul nedorit de pe fata si corp intr-o amintire - datorita Laserului NdYAG Cutera Xeo. Fara ceara dureroasa, electroliza sau lame de ras! Laserul Cutera Xeo ofera tehnologia..

Contact

Adresa: 
Sos.Pipera, nr.4,sector 1, Bucuresti
Telefon: 
0731.554.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.drflorinjuravle.ro