Harta Adauga

Categorii

CONFETTI / Tunuri de CONFETTI

Baloane umplute cu Confetti CONFORM CATALOG
In functie de eveniment si de dorintele clientilor oferim diverse tipuri de aranjamente si decoratiuni din baloane atat pentru decorarea salilor in interior cat si aranjamente din baloane pentru exterior. CONFETTI Sunt de diferite dimensiuni , confectionate din hartie ,hartie metalizata sau p..
Jerbe cu CONFETTI CONFORM CATALOG
JERBE CU CONFETTI BALOANE UMPLUTE CU CONFETTI CONFETTI Sunt de diferite dimensiuni , confectionate din hartie ,hartie metalizata sau plastic. TUNURI DE CONFETTI Sunt actionate cu butelii de CO2 putand arunca in aer pana la o inaltime de cca. 20 m. confetii de diferite dimensiuni con..
Confetti Diverse Modele 15 - 350 euro
CONFETTI Sunt de diferite dimensiuni , confectionate din hartie ,hartie metalizata sau plastic. TUNURI DE CONFETTI Sunt actionate cu butelii de CO2 putand arunca in aer pana la o inaltime de cca. 20 m. confetii de diferite dimensiuni confectionate din hartie ,hartie metalizata sau plasti..
Confetti METALIZATE 15 - 350 euro
Sunt ideale pentru orice tip de evenimente :nunti,botezuri,petreceri private si de firma, spectacole & festivaluri, concerte,prezentari de moda si in orice moment al evenimentului: sosirea invitatilor, taierea tortului & valsul mirilor, finalul petrecerii sau al spectacolului, in momentele cheie ale..
Tunuri de CONFETTI Profesionale 300 Euro
TUNURI DE CONFETTI Sunt actionate cu butelii de CO2 putand arunca in aer pana la o inaltime de cca. 20 m. confetii de diferite dimensiuni confectionate din hartie ,hartie metalizata sau plastic. CONFETTI Sunt de diferite dimensiuni , confectionate din hartie ,hartie metalizata sau plastic..

Contact

Adresa: 
Drumul Taberei, nr. 107, Sector 6
Telefon: 
0744.500.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.artificii.ro