Harta Adauga

Categorii

Jaluzele exterioare

Jaluzele exterioare Ext 50
Decorati-va ferestrele cu jaluzele exterioare Ext 50. Le puteti folosi în dublu scop, atât pentru interiorul, cât si pentru exteriorul ferestrei. Lamele au o sectiune transversala în forma de C, cu latimea de 50mm. Profilul superior are forma de U. Jaluzelele pot fi actionate..
Jaluzele exterioare de aluminiu
Produsele din categoria jaluzele exterioare reprezinta solutii de umbrire de ultima generatie. Acestea sunt foarte populare în hypermarket-uri, centre comerciale, scoli, spitale, restaurante si locuinte pentru a tine la distanta razele solare. Fabrica De Jaluzele este furnizor de top de jaluz..
Jaluzele exterioare C80
Jaluzelele exterioare C80 reprezinta solutia perfecta în cazul în care cautati optiuni rezistente de umbrire. Acestea sunt foarte eficiente în blocarea razelor solare. Sunt foarte populare pentru mall-uri, scoli, restaurante si case. De asemenea, aduc un plus de siguranta. Odata c..
Jaluzele exterioare Z90
Sunteti în cautarea unor jaluzele exterioare simple, dar functionale? Încercati Jaluzelele Exterioare Z90. Acestea sunt cele mai folosite la ora actuala pentru exterioare. Lamele jaluzelelor au o latime de 90mm, fiind realizate din tabla de aluminiu rezistenta. Lamele au o sectiune trans..

Contact

Adresa: 
Intrarea Biruintei, Nr. 22, Pantelimon, judetul Ilfov
Telefon: 
0722.555.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.fabricadejaluzele.ro