Harta Adauga

Categorii

PRODUSE APICOLE SI SUPLIMENTE ALIMENTARE

MIERE
  FLORI DE MIERE - Mierea este un remarcabil produs stupului! Fiind obtinuta din nectarul florilor sau din unele secretii dulci existente pe plante, mierea este cunoscuta ca o extraordinara sursa de energie, dar si ca un excelent produs pentru sanatate. Mierea contine in principal glucid..
POLEN
Polenul este elementul reproducator, masculin, al florilor pe care albinele il colecteaza si il amesteca cu secretiile lor salivare si nectar pentru a-l depozita in stup ca hrana proteica, sub forma de pastura, fara de care viata familiei de albine practic ar fi imposibila. Daca mierea reprezinta su..
LAPTISOR DE MATCA
Laptisorul de matca reprezinta secretia glandulara a albinelor tinere destinata hranirii matcilor pe toata perioada vietii acestora precum si pentru prima faza de crestere a puietului. Laptisorul de matca are aspect vascos, de culoare alba si consistenta cremoasa, avand in compozitia sa elemente es..
PROPOLISUL
Propolisul este un amestec de substante rasinoase naturale, ceara vegetala si ceara de albine, colectat de albine de pe mugurii, scoarta si ramurile unor arbori si arbusti, in scopul protejarii familiei de albine impotriva bolilor si inamicilor naturali. Compozitia naturala a propolisului consta in..
CEARA DE ALBINE
Ceara de albine este un amestec de substante grase, lipide si hidrocarburi cu miros usor de rasina. Din timpuri stravechi ea a fost utilizata pentru o mare varietate de produse terapeutice printre care cataplasmele, pomezile sau cremele de infrumusetare. In industria farmaceutica, ceara de albine es..
VENINUL DE ALBINE
Veninul de albine este secretat de glandele specializate ale albinelor lucratoare si ale matcilor. Lucratoarele il utilizeaza pentru apararea stupului impotriva intrusilor, iar matcile pentru a-si elimina rivalele. Veninul de albine contine o mare varietate de substante-amine biogene, peptide, enzi..

Contact

Adresa: 
Bd. Ficusului, nr. 42, sector 1, Bucuresti
Telefon: 
021.232.08XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.icdapicultura.ro