Harta Adauga

Categorii

Servicii

Transport intern si international
Oferim serviciul de transport intern de marfa in Bucuresti si pe intreg teritoriul Romaniei la preturi avantajoase. Oferim serviciul de transport intern si international rutier de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Oferim tarife de..
Transport abroll kipper si inchiriere containere
Autoutilitara transport containere cu sistem abrollkipper. Containerele se pot inchiria si pentru depozitare deseuri si au dimensiunile intre 18-30 m³...
Transporturi cu autobasculante 8x4
Inchiriem si efectuam transporturi cu autobasculante 8x4 pentru pentru transport de materiale reziduale, pamant, materiale constructii, balast, pietris, nisip etc...
Relocari industriale si civile
Oferim servicii prompte, de calitate, profesionalism si eficienta la preturi avantajoase, asigurandu-va  mutarea, transportul, ca relocarea sa se desfasoare in siguranta. Prioritatea noastra principala este sa va asiguram un transport sigur, eficient si rapid. Mutarea echipamentelor sau a u..
Demolari/Dezafectari
Demolari/Dezafectari Acasa / Demolari/Dezafectari Previous Next Asiguram servicii de demolari, excavatii, terasamente, decopertari si dezafectari inclusiv transportul materialului rezultat din demolari, decopertari sau dezafectari. Un aspect important este curatenia in urma demolarii..
Evacuare deseuri si moloz
Executam servicii de evacuare deseuri si moloz rezultate in urma lucrarilor de constructii sau a altor lucrari. Activitatea de dezafectare se desfasoara in conditii de maxima siguranta si promptitudine. Dezafectare cladiri, hale si centrale termice si salubrizarea acestora Pentru schimbarea desti..
Defrisare si curatare terenuri
Putem efectua, in functie de nevoile clientului, urmatoarele: Defrisare suprafete cu arbusti, iarba si vegetatie necontrolata Imprejmuiri terenuri cu diferite materiale Tundere iarba/gazon Taieri/defrisari arbori si arbusti Strangere, evacuare si transport deseuri Va venim in ajutor cu ..
Deszapezire
Societatea noastra este specializata in prestarea serviciilor de deszapezire pentru : - drumuri publice; - drumuri de incinta; - suprafete de miscare (parcari,piste aerogari); Furnizam servicii de deszapezire mecanizata (cu utilaje de deszapezire) sau manuala Serviciile de deszapezire mecanizata ..

Contact

Adresa: 
Soseaua Bucuresti-Targoviste, Nr 201, Mogosoaia, judetul Ilfov
Telefon: 
0730.023.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.inchiriezutilajeconstructii.ro