Harta Adauga

Categorii

Before and after- testimoniale mirese

Andreea- mireasa 08.11.2008
"Auzisem de Iuliana din reviste, dar mă gândeam că este obişnuită să lucreze decât cu vedete. Intâmplător, cu 2 luni înaintea Evenimentului, am fost invitată la o nuntă, la care mireasa era aranjată chiar de Iuliana Ştefan. M-a convins din prima clipă prin tehnica machiajului ei. Cole..
Alice - mireasa 27.09.2008
"Draga Iuliana, ce nu stii, este faptul ca, inainte de a te aborda la targul de nunti unde machiai pentru prezentarea de rochii de mireasa Nava Bride, eu te-am vazut intr-o emisiune tv. Apoi , cumparand reviste ptr nunta am gasit si poze cu mirese machiate de tine si mi-a placut foarte mult stilul t..
Rodica - mireasa 13.06.2009
"Despre colaborarea noastra nu am decat cuvinte de lauda: totul a fost la exceptional, atat relatia de viitoare miresica - make-up artist, cat si cea interumana. Prin profesionalismul de care ai dat dovada ai reusit sa ma transformi in cea mai fericita mireasa, tot ce ai facut a fost minunat, chiar ..
Georgiana - mireasa 26.09.2009
"Iuliana Stefan este o profesionista in ceea ce priveste arta machiajului. Datorita ei m-am simtit printesa in ziua nuntii, am avut parte de un machiaj deosebit exact asa cum mi-l doream,ceva mai tare pentru o mireasa,dar s-a creat contrastul de care aveam nevoie. Ii multumesc Iulianei pentru indema..
Anamaria - mireasa 10.10.2009
”Am intalnit-o pe Iuliana chiar in dimineata marelui eveniment, cand stresul ideii de a face fata nuntii in mod cat mai estetic cu putinta isi spunea pe deplin cuvantul. Optimismul, energia si profesionalismul ei m-au facut insa sa ma relaxez foarte curand mai ales prin felul in care a stiut s..

Contact

Adresa: 
Bucuresti
Email: 
Site: