Harta Adauga

Categorii

Pachete funerare

Memoris Minim 2850 RON
Un Pachet funerar Memoris Minim este de ajutor persoanelor care opteaza pentru inhumarea unei persoane decedate cu costuri minime. Acest pachet funerar contine produsele si serviciile de baza pentru o inhumare. Pachetul funerar Memoris Minim poate fi livrat in orasul Bucuresti si zonele limitrofe. ..
Pachet funerar MEMORIS PREMIUM 9900 RON
Un transport funerar de lux, un sicriu de o calitate deosebita, pachete alimentare selectate cu grija si servicii funerare speciale pentru inhumare, fac din acest pachet funerar un pachet adresat familiilor care opteaza pentru o inmormantare fastuoasa. Pachetul funerar Memoris Premium poate fi ofer..
Memoris Esential 3550 RON
Pachetul funerar Memoris Esential este recomandat familiilor care doresc servicii funerare ieftine si asigurarea serviciilor necesare pentru ca pregatirea persoanei decedate sa se faca corespunzator cu preturi cat mai mici. Acest pachet de pompe funebre va reduce din sarcinile dumneavoastra pentru p..
Memoris Spital 4500 RON
Pachetul funerar Memoris Spital este un pachet de servicii funerare ieftin, pregatit pentru familiile al caror decedat se afla la un spital din Bucuresti. Pachetul de servicii funerare contine produsele si serviciile necesare in cadrul unei inmormantari si va reduce la minim sarcinile dumneavoastra ..
Memoris Traditional 5429 RON
Memoris Traditional este un pachet funerar recomandat acelor familii care, pentru inmormantarea persoanei decedate, vor sa respecte toate traditiile si obisnuintele unui serviciu funerar complet. Serviciile incluse de transport funerar, toaletare si acte necesare, impreuna cu toate produsele aliment..
Memoris Special 6100 RON
Alaturi de serviciile traditionale (transport funerar, toaletarea persoanei decedate) si produsele necesare serviciului funerar, modelul de sicriu S14 inclus in acest pachet funerar, face ca persoana decedata sa aiba parte de un ritual funerar solemn si sa fie comemorata la plecarea din acesta lume ..
Memoris Incinerare 4899 RON
Pachetul pentru serviciul funerar de incinerare, fiind un serviciu funerar special, ofera posibilitatea de a avea toate actele necesare pentru procedura incinerarii inclusiv programarea pentru incinerare, plata taxelor necesare si preluarea urnei cu cenusa umana. Pentru modelele urnelor funerare co..

Contact

Adresa: 
Str. Dreptatii, nr. 2k, sector 6,
Telefon: 
0746.203.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.memoris.ro