Harta Adauga

Categorii

Instalator

Aerisit si echilibrat instalatii de incalzire
Instalator Bucuresti  pentru aerisire calorifere si instalatia de incalzire intr-un mod profesional. Orice instalatie de incalzire trebuie sa aiba sisteme de eliminare a aerului ca sa poata sa lucreze eficient. Este necesar o interventie profesionala de echilibrare si aerisire a instalatiilo..
Desfundare WC, Tevi, Conducte, Chiuveta
Desfundam WC-uri, chiuvete, tevi de scurgere, coloane de ape pluviale sau sifoane de pardoseala folosind unelte specifice. Intervenim rapid si eficient. ..
Hidrofoare
Intervenim pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuim pernele de aer, sorbul si pompele defecte. ..
Montaj cazi, cabine de dus, paravane dus
Montaj cazi, cabine de dus, paravane dus..
Montaj obiecte sanitare
Cazi, cabine de dus, paravane dus, vas de toaleta, chiuveta, oglinda, etajera, inlocuire ventilator ..
Montaj/inlocuire calorifere
Echipa noastra de instalatori profesionisti pot asigura montaj de calorifere indiferent daca doriti sa le schimbati pe cele vechi sau trebuie sa refaceti intreaga instalatie de termoficare din apartament. Montajul caloriferelor poate include: Demontarea caloriferelor vechiSchimbarea tevilor de tur..
Reparatii instalatii sanitare
Echipa de instalatori de la reparatorul.com va poate ajuta atat atunci cand a aparut o defectiune a instalatiei sanitare cat si daca doriti sa o reinnoiti. Facem reparatii ale instalatiilor sanitare din cele mai diverse. De la interventii simple cum ar fi schimbarea unei baterii la inlocuirea coloa..
Reparatii pereti in urma inundatiilor
Cine nu a avut niciodata casa inundata se poate considera un om norocos. Insa pentru majoritatea dintre noi scenariul urmator pare cunoscut: Vii obosit de la servici si tot ce iti doresti este sa faci un dus si sa te asezi comod in fata televizorului ..

Contact

Adresa: 
Str. Argentina, nr. 25,sector 1
Telefon: 
0725.572.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.reparatorul.com