Cortina North

Ilfov, Voluntari

Cortina North

Ilfov, Voluntari

2022

2 cam. 3 cam.

de la 76.972 €
pana la 96.292 €
76.972 € - 96.292 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

CORTINA NORTH va oferi, in cele doua etape de constructie, peste 1500 unitati de tip studio, 2 si 3 camere, ce vor beneficia de toate facilitatile pentru un stil de viata premium! Ansamblul completeaza stilul de viata activ, sanatos si securizat cu o gama variata de facilitati: centru fitness, bazin de inot, peste 1,5 km pista de alergare, calitatea aerului data de peste 10000 mp de spatii verzi amenajate, galerii comerciale dedicate, parcari private subterane si supraterane si acces controlat.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior sala fitness paza supermarket piscina
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii metrou
Aurel Vlaicu 24 min
Pipera 26 min
Statii STB
Pasaj CFR Constanța 1 min
Ferma Roșia 6 min
112 , 135 , N119 C.F.R. Constanța 14 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 76.972 € max. 96.292 €
3 cam. min. 116.285 € max. 150.060 €
Dezvoltator

Compania EDEN CAPITAL DEVELOPMENT a aparut pe piata imobiliara ca urmare a cererii in crestere pentru locuinte de calitate premium, cu finisaje si dotari de exceptie si design inovator.
Ansamblurile noastre rezidentiale sunt considerate repere imobiliare si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Urmare fireasca a proiectelor anterioare, timp in care am dobandit o vasta experienta si ne-am dezvoltat viziunea, construirea ansamblului CORTINA RESIDENCE fiind urmatorul pas logic in consolidarea pe piata a companiei drept dezvoltator imobiliar de top.

Inca de la lansare, CORTINA RESIDENCE a devenit proiectul etalon al pietei imobiliare de lux din Bucuresti, fiind premiat cu locul I la Bienala Nationala de Arhitectura editia 2016.

Povestea de succes a continuat cu ansamblul Dinamic City din zona Blvd. Barbu Vacarescu – Floreasca si ansamblul FourCity North care este localizat in partea de Nord a Capitalei, in zona Pipera.

Prin integritate, comunicare deschisa, tranzactii transparente, profesionalism si dăruire am reusit sa castigam increderea si respectul tuturor clientilor nostri.
Angajamentul nostru față de calitate, dublat de expertiza, a facut posibil sa oferim timp inca din anul 2009 cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

Si pentru ca ne-am dorit sa evoluam, sa ne autodepasim, am ales sa dezvoltam CORTINA ACADEMY, un nou proiect de referinta, intr-o zona centrala, cu o localizare ideala. Noul ansamblu rezidential de lux CORTINA ACADEMY continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, atat la nivel national cat si la nivel european.

Modern si exclusivist, intruneste cu siguranta cele mai exigente cerinte in materie de calitate, lux si eleganta, ansamblul fiind conceput si construit cu responsabilitate asumata fata de mediul inconjurator, pe termen lung.
Se creeaza astfel un inalt nivel de utilitate a spatiului in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern.

Vezi email www.cortina-north.ro
Adresa
Ilfov, Bd. Pipera nr. 1 VIIa
In proximitate
supermarket
scoala
gradinita
spital
Distribuie ansamblul