Sopra Saturn

Constanta, Constanta

Sopra Saturn

Constanta, Constanta

2023

1 cam. 2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 39.700 €
de la 39.700 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Sopra este cel mai recent și mai ambițios proiect rezidențial din sudul litoralului, care propune clienților o viziune unică și un nou concept de confort, la cele mai înalte standarde de proiectare și execuție.

Sopra propune clienților 374 de apartamente de tip studio, 2 camere dar și penthouse-uri absolut spectaculoase.

Prin anvergura sa, înălțimea considerabilă, eleganța și prețiozitatea elementelor de arhitectură și finisaj, Sopra va deveni și va rămane peste ani un reper emblematic al litoralului românesc.

Am ales o locație splendidă, înconjurată de zone protejate și la care nu există riscul construirii altor proiecte locative în apropiere. Vă veți bucura de panorama spectaculoasă către lac și mare fără a fi deranjat de zgomote sau priviri curioase. Construim doar pe 30% din suprafața construită, restul este rezervat spațiilor verzi din complex, fie că vorbim de zonele special amenajate pentru copii sau spațiile de relaxare pentru adulți.

Conceput pentru familii

Sopra Saturn este un proiect gândit pentru a găzdui vacanțele în familie. Toate apartamentele noastre pot găzdui de la 3 persoane în sus, cu toate condițiile necesare pentru ca șederea dumneavoastră să fie una cât mai confortabilă.

Începând de la confortul superior din apartamente, ne-am propus să construim un adevărat univers magic pentru cei mici, întins peste 3.700 mp, cu locuri de joacă și o plajă privată cu acreditare Blue Flag, pentru că ne dorim ca tu și cei dragi să vă bucurați de cele mai înalte standarde în siguranță.

Facilitati

Piscină exterioară de 1170 m² cu zonă pentru copii: Amenajăm zone speciale pentru cei mici, cu personaje și activități pe care le va adora, iar piscina exterioară va avea toate șansele să devină locul său preferat atunci când veniți la SOPRA.

Locuri de parcare pentru toate unitățile locative: Fiecare unitate locativă va fi prevăzută cu propriul loc de parcare, deşi reglementarea urbanistică ne obligă să asigurăm parcări în proporţie de doar 40%.

Restaurant deschis tot anul: Suntem cu toții de acord cât de important este să aveți asigurate toate condițiile pentru ca dumneavoastră și familia să vă bucurați de mese delicioase împreună, într-un loc special amenajat, aflat în incinta complexului.

Piscină interioară deschisă tot anul: Pregătim o piscină interioară spațioasă, deschisă pe tot parcursul anului, cu toate facilitățile și condițiile pe care vi le puteți dori.

Lobby de 200 m² și 5 m înălțime: Amenajăm o zonă de lobby cu spațiu generos, înalt și cu un perete cortină. Îl încălzim cromatic cu o serie de corpuri de iluminat spectaculoase și vom amplasa obiecte ceramice de mari dimensiuni pentru ca tabloul final să fie unul desăvârșit.

Plajă privată acreditată Blue Flag: Sopra Beach va avea acreditare Blue Flag, ne angajăm să avem cea mai bună calitate a apei și a nisipului, grijă deosebită pentru mediul natural, condiții de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități și multe alte facilități de înalt standard.

Amplasăm zone de joacă pentru copii, o zonă pentru practicarea sporturilor nautice și servicii de servire a mesei.  3700 m² de spații cu locuri de poveste pentru cei mici

Supraveghere video a tuturor spațiilor comune: Pentru siguranta comunitatii folosim sistemul de supraveghere pentru toate spațiile comune.

Recepție deschisă 24 de ore în perioada 1 iunie – 15 septembrie

Servicii de curățenie: Asigurăm și servicii de mentenanță a spațiilor și facilităților comune, curățarea anuală a fațadelor, precum și igienizarea clădirii, a holurilor de acces și a parcărilor.

Spălătorie: Serviciile de spălătorie din complex vă oferă posibilitatea să vă bucurați de sejur oricât, indiferent de bagajul pe care l-ați pregătit de acasă.

Supravegherea copiilor: Colegi pregătiți cu jocuri interesante vor avea grija ca cei mici să se simtă bine alături de cei de vârsta lor, în siguranță pe tot parcursul sejurului.

Concierge: Concierge este serviciul pe care vă puteți baza pentru cele mai bune sfaturi și idei.

Mentenanță: Vom asigura mentenanța spațiilor comune, dintre care amintim de igienizarea casei scării, a holurilor de acces, a parcărilor, a lobby-ului de la parter și curățarea anuală a fațadelor, dar și mentenanța facilităților comune cum ar fi ușile de acces, lifturile, reparațiile și întreținerea spațiilor verzi sau recepția.

Excursii organizate cu ghid turistic: Descoperiți toate locurile unice pe care le are de oferit litoralul Mării Negre și aflați cele mai interesante informații de la personalul nostru specializat!

Transfer aeroport: Asigurăm transfer către și dinspre Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, punând la dispoziție o mașină confortabilă și un șofer cu experiență 

FINISAJE ALE COMPLEXULUI

Plăci compozite pentru fațadele proiectului;

Perete cortină pentru zona de parter;

Glastre de ceramică de mari dimensiuni (2,40 × 1,20 m2)

pentru zona de lobby și celelalte zone comune;

Corpuri de iluminat spectaculoase în zona de lobby;

Holurile comune amenajate spectaculos;

Tavane extensibile cu finisaje personalizabile.

FINISAJE INTERIOARE

Tâmplărie de aluminiu compatibilă cu cerințele de casă Nzeb;

Pereți din BCA de 30 cm și vată minerală de 15 cm,

compatibili cu statutul de casa Nzeb; reduc semnificativ costurille cu climatizarea și sporesc izolarea fonică;

Climatizare cu pompe de apă-aer și ventiloconvectoare compatibile cu statutul de casa Nzeb, ce elimină riscul de incendiu și conductele inestetice;

reduc semnificativ costurile cu climatizarea;

Uși de intrare antiefracție;

Tavane extensibile cu finisaje personalizabile.

Ceramică spectaculoasă de mari dimensiuni, import Italia și Spania;

Uși de interior Filomuro;

Obiecte sanitare de top.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift restaurant spatii verzi iluminat exterior sala fitness parcare vizitatori supermarket piscina
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 39.700 €
2 cam. min. 69.740 € max. 164.000 €
3 cam. min. 300.000 €
4 cam. min. 1.194.000 €
Dezvoltator

Sopra Resort este un dezvoltator imobiliar cu multiple proiecte in sudul litoralului între care se disting Sopra Saturn și Sopra Jupiter, aflate deja în faze de execuție. În același timp, Sopra Neptun se află în faza de autorizare, iar Sopra Olimp, următorul proiect rezidențial, în faza de concept.

Vezi email sopra-saturn.ro
Adresa
Constanta, Str. Greenport, nr. 23, Saturn
Distribuie ansamblul