Trio Bridge View

București, Sector 6

Trio Bridge View

București, Sector 6

2022

2 cam. 3 cam.

de la 108.528 €
de la 108.528 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Ansamblu rezidențial din zona de vest a Bucureștiului, format din 3 blocuri și care va avea în componența sa 220 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Facilitati
acces securizat lift iluminat exterior parcare vizitatori paza
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Statii metrou
Petrache Poenaru 6 min
Crângași 13 min
Grozăvești 18 min
Statii STB
General Petre Popovăț 4 min
178 Semănătoarea 6 min
178 Pod Ciurel 15 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 92.918 €
3 cam. min. 108.528 €
Dezvoltator

TRIO Bridge View este în primul rând un parteneriat între oameni care împărtășesc pasiunea pentru calitate și care prețuiesc un business corect și transparent, respectându-se reciproc și care și-au propus să construiască unul dintre cele mai mari branduri de dezvoltare imobiliară din România. Suntem atenți la detalii și alegem locații strategice pentru proiectele noastre, cu puncte de interes relevante în proximitate. Căutăm acel stil arhitectural care să aducă un aspect distinct și îți completăm stilul de viață prin apartamentele noastre și facilitățile pe care le oferim viitoarei comunități. Una dintre valorile noastre nu vizează doar crearea de apartamente, ci de spații inteligente, o combinație între design și tehnologie, un concept care definește casa secolului 21 în marile orașe ale lumii. Misiunea noastră rămâne optimizarea continuă a spațiului, alegerea celor mai bune materiale și metode de construcție, dar și infuzarea celor mai noi soluții tehnologice în clădirile noastre.

Trio Bridge View suntem noi, fondatorii: Florian Predescu co-fondator, Cătălin Sima, co-fondator și CEO, cu peste 7 ani de experiență în gestionarea de proiecte rezidențiale în orașele Cluj-Napoca și București și nu în cele din urmă, Michael Israeli, co-fondator, dezvoltator cu o experiență și portofoliu internațional de peste 20 ani. Printre proiectele dezvoltate de acesta se numără Atrium Shopping Mall din Arad, 4 mall-uri în Ungaria și proiecte rezidențiale cu peste 1.000 de apartamente în Ungaria, New York, Statele Unite și Israel.

Experiența lui Florian Predescu depășește 12 ani de activitate și este concretizată prin livrarea a peste 250 de locuințe individuale, începând cu imobile mici tip boutique și continuând cu blocuri de apartamente de dimensiuni similare actualului proiect.

Vezi email www.triobridgeview.ro
Adresa
București, Splaiul Independentei nr. 294, Sector 6
In proximitate
supermarket 5 min
scoala 10 min
restaurant 20 min
Distribuie ansamblul