Valcom Residence Tractorul

Brasov, Brasov

Valcom Residence Tractorul

Brasov, Brasov

2022

2 cam. 3 cam.

de la 79.000 €
pana la 95.000 €
79.000 € - 95.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Valcom Residence Tractorul este situat în zona de nord a Brașovului, în cartierul Tractorul. Acesta este poziționat pe strada Ioan Popasu, la graniță cu alte două ansambluri rezidențiale cunoscute, având deschidere directă la calea de acces, spre b-dul 13 Decembrie. Acest aspect face posibil accesul facil, spre oricare zonă din Brașov, indiferent că este necesar să vă deplasaţi în zonele de business din est, spre zona centrală sau către cele de agrement.

Ansamblul, conceput cu un design îndrăzneţ este perfect conectat cu centrul oraşului prin intermediul transportului public având acces facil la mai multe linii de autobuz aflate în imediata apropiere a zonei rezidenţiale propuse și, totodată, la principala zonă comercială a Brașovului – Coresi Shopping Resort.

Un aspect important, deloc de neglijat, este şi deplasarea facilă către parcul Tractorul, centre medicale importante si săli de sport, acestea fiind la maxim 1 Km distanță de locația ansamblului.

Valcom Residence Tractorul este un ansamblu rezidențial îndrăzneț ce va cuprinde un total de 175 apartamente dispuse în 2 blocuri S+P+10 de tip studio, garsoniere și apartamente cu două și trei camere care vor fi construite în două etape, după cum urmează:

Faza I de proiect, va cuprinde 80 de apartamente, dispuse în imobil B, acestea urmând a fi realizate într-o manieră echilibrată, pentru a crea spații bine gândite, din punct de vedere practic, astfel încât să se adapteze necesităților oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate.

Faza II va cuprinde 95 de apartamente, în Blocul A, cu același mix ca și cel aferent blocului B.

Holurile sunt unele spaţioase, acestea găzduind accesul la cele 2 lifturi, existente în fiecare, dintre cele 2 clădiri.

Apartamentele, cu un design modern, sunt construite după cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă, folosind materiale de calitate în combinaţie cu un sistem de execuţie profesionist.

Zona rezidenţială va deține spaţii verzi, o cale de acces facilă, alei pietonale, locuri de parcare supra și subterane și loc de joacă pentru copii.

Valcom Residence Tractorul se distinge prin stilul urban, modern al construcției și pentru continuitatea design-ului minimalist.

Blocurile din complexul Valcom Residence Tractorul beneficiază de un concept arhitectural modern, apartamentele având structuri variate și terase.

Dotări și finisaje premium

Fiecare clădire construită este racordată la utilități, având asigurate: gaz și apă, electricitate, canalizare, serviciu TV și telefonie.

Deținem boxe și locuri de parcare, pentru că știm cât de important este, pentru tine și familia ta, să beneficiezi de aceste facilități.

Accesul în bloc se va realiza prin video-interfon, casa scării este prevăzută cu senzor de mișcare incorporat, iar cutiile poștale sunt amplasate pe holul principal.

În ceea ce privește apartamentele, acestea vor fi dotate cu gresie, faianță și parchet, ușă de intrare și cele de interior, dar și cu tâmplărie exterioară PVC, Salamander, culoare antracit și instalații sanitare complete. Băile se vor preda complet mobilate și dotate ( gresie, faianță, obiecte sanitare și corpurile aferente de mobilier).

Materiale de cea mai bună calitate

Structura de rezistenţă este mixtă, alcătuită din cadre de beton armat

Închiderile exterioare şi interioare sunt realizate din blocuri ceramice Porotherm. Balcoanele şi terasele nu se închid, acestea deținând parapet de sticlă.

Termoizolaţia este realizată din polistiren de 15 cm

Tâmplărie Salamander cu 6 camere şi geam termopan tripan

Holurile sunt spaţioase acestea găzduind accesul la cele 2 lifturi

Pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din cărămidă Porotherm, iar șapele sunt executate mecanizat. Pereții sunt finisați cu tencuială, MaltaFina și zugrăveli de tip lavabilă.

Finisarea exterioară a pereților se va realiza cu tencuială decorativa.

Acoperișul aferent clădirilor va fi de tip terasă circulabilă.

Facilitati
loc de joaca lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Statii STB
Ioan Popasu 1 min
13 Decembrie 5 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 79.000 € max. 95.000 €
3 cam. min. 123.000 € max. 249.000 €
Dezvoltator

Cu o experienţă de peste 10 ani, în domeniul imobiliar, dezvoltatorul ansamblului Valcom Residence Tractorul deţine, în portofoliu, numeroase proprietăţi, pentru toate acestea fiind atât dezvoltator cât şi constructor.

Experiența, know-how-ul și seriozitatea de care a dat dovadă, atenția la detalii și, mai ales, abilitatea de a oferi soluții optime de locuire, fac ca Valcom să dețină un portofoliu remarcabil, de lucrări atât civile, cât și pe segmentul industrial, acesta construind: case, blocuri, hale de producție sau depozitare, școli și grădinițe.

Ca şi dezvoltator, imobilele realizate se încadrează în categoria clădirilor middle-premium, datorită calității finisajelor, printre imobilele realizate de către acesta, numărându-se:

Green Vista – 10 case, în zona de Sud a Focșanului;

Green Vista 4 – 140 case, în zona de Nord a Focșanului;

Bloc Central D+P+6 – Focșani (zona Colegiului Unirea);

Bloc D+P+2M – Zona Centru Civic Focșani;

Vezi email www.valcomresidence.ro
Adresa
Brasov, Valcom Residence Str. Ioan Popasu 23
Distribuie ansamblul