sausau

Harta Adauga

Adeziv pentru BCA Adeplast

18 Lei

Vezi pagina: Store.Metaltrans.ro
Slatina, 24 iul, 16:40

Descriere anunt

descriere: mortar pentru zidirea blocurilor din beton celular autoclavizat. Caracteristici : Ciment, adaosuri minerale, polimeri de imbunatatire a aderentei, plastificatori. - lucrabilitate usoara; - aderenta foarte buna; - marca controlata ridicata; - granulatia fina; - permite zidirile cu strat subtire (sub 5 mm) de mortar; - permite corectii ale pozitiilor blocurilor de BCA timp de 5 minute.

Domenii de utilizare: La zidirea cladirilor cu blocuri de BCA, sau cu blocuri de beton usor.

Pregatirea suprafetei de lucru: -

Modalitate de aplicare: Unelte utilizate: - galeata; - amestecator mecanic sau manual; - mistrie; - lopata cu dinti de latimea blocului. Un sac de 25 kg se amesteca cu cca. 4,75 - 5,5 litri apa. La 1 kg de adeziv BCA se consuma cca 190 - 220 ml de apa la o temperatura de +20°C. ATENTIE LA TEMPERATURI RIDICATE CONSUMUL DE APA CRESTE!!! Amestecarea produsului se poate face manual, cu o bormasina la care se ataseaza axul cu palete sau cu o betoniera. La amestecarea manuala sau cu bormasina cu ax se face un amestec energic, se face o pauza de cca 5 minute, dupa care se mai face o amestecare. Durata de amestecare in betoniera este de 5 - 10 minute. Materialul se intinde cu o scula speciala sau cu o gletiera identica cu cea care se foloseste la faianta si gresie. BCA-ul se pune prin apasare usoara peste adeziv. Pasta din galeata isi pastreaza proprietatile timp de cel putin 4,5 ore. Temperatura mediului trebuie sa fie intre +5°C si +30°C. Se va evita bataia directa a razelor solare.

Recomandari: La BCA-urile care nu au NUT si FEDER este necesara aplicarea materialului si pe capete! In afara de recomandarile de mai sus este importanta respectarea normelor si standardelor in vigoare. Caracteristicile garantate se bazeaza pe experienta practica si pe testele efectuate. Conditiile specifice locatiei si aplicarii pot varia fata de cele prezentate aici, asadar, utilizarea corecta si reusita a produselor noastre nu este in sfera noastra de responsabilitate.

Depozitare: In locuri uscate, in stare inchisa, pe paleti din lemn.

Ambalare: In saci de 25 kg.

Consum specific: 3 - 4 kg / mp

Vezi telefon
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat