Agrise deshidratate vrac
102 RON
Agrise deshidratate vrac
102 RON
Caracteristici
Categorie: Alimente
Descriere
Agrisa este un fruct cu putine calorii, 44 la numar, si o sursa bogata de vitamina C si fibre solubile. O portie de 100 g agrise furnizeaza aproape un sfert din necesarul zilnic de vitamina C al unui adult.
Fructele de agris contin pectine, acizi (malic, citric, tartric), vitamine (C, A, B1, B2, B6, P, E), saruri minerale (sodiu, calciu, fosfor, fier, potasiu, mangan, magneziu), acizi grasi omega 3 si 6. Agrisele cunosc, in prezent, un reviriment datorita gustului lor minunat, un amestec de ananas si capsuni.
Pastrate in frigider, ele pot fi folosite si dupa 2 saptamani, devenind mai roz si mai moi cu trecerea timpului. Sunt delicioase cand sunt gatite cu mere sau ghimbir, adaugate in salate, folosite ca ornament al mancarurilor si al deserturilor, ori preparate ca gem.
Agrisele sunt fructe de toamna, binecunoscute pentru puternicul lor efect antioxidant si beneficiile pe care le au asupra sistemului imunitar. Alcaloidul numit berbamina stimuleaza celulele albe din sange, facand sistemul imunitar mai puternic.
Pot fi considerate fructele minune pentru recapatarea vitalitatii organismului si intineririi sale. Pot trata cu succes afectiunile respiratorii, iar nutrientii continuti ajuta la absorbtia vitaminelor, mineralelor si proteinelor din hrana zilnica.
Pot fi considerate medicament pentru ficat, avand si importante influente asupra activitatii cardiovasculare. O cura cu agrise influenteaza si puterea de concentrare, dar este si regimul perfect pentru femei, cu importante beneficii asupra fertilitatii si protejarii intregului aparat reproducator.
Sucul din agrise cu miere poate fi un bun remediu pentru raceala, tonicul perfect pentru zilele in care esti obosit si lipsit de energie. Pentru ca este si un remediu impotriva afectiunilor oculare, poti cere medicului tau specialist regimul potrivit pe baza de agrise, pentru imbunatatirea vederii.
Este ceaiul perfect pentru diabetici, pentru ca ajuta la normalizarea valorii glicemiei, stimuland secretia de insulina. Favorizeaza formarea globulelor rosii. O cura de agrise se recomanda si pentru intarirea unghiilor si a dintilor sensibili. Pot fi consumate fie uscate, fie proaspete, si sunt un ajutor de nadejde pentru tratarea infectiilor urechii sau a ranilor externe. Au si proprietati antiinflamatorii si pot fi considerate un mic secret al tineretii.
Pentru pacientii cu tensiunea scazuta, agrisele pot fi un bun tratament naturist, pentru ca favorizeaza sinteza proteinelor. In sezonul cald, o cura de agrise este ideala pentru detoxifierea organismului si pregatirea lui pentru alimente sarace in proteine, dar bogate in vitamine si minerale.
Acestea sunt pline de vitamina C si reprezinta un bun remediu natural pentru diaree. Agrisele mai sunt utilizate in tratarea candidozei cronice, iar, cand sunt consumate inainte de masa, ajuta bila, ficatul si vezica biliara.
O descoperire de ultima ora din America aduce in atentia publicului faptul ca fructele proaspete sunt o solutie extraordinara impotriva caderii parului, iar in combinatie cu uleiul de cocos se poate obtine o masca de par eficienta pentru intarirea firului sensibil si hranirea lui de la radacina.
Fructele de agris contin pectine, acizi (malic, citric, tartric), vitamine (C, A, B1, B2, B6, P, E), saruri minerale (sodiu, calciu, fosfor, fier, potasiu, mangan, magneziu), acizi grasi omega 3 si 6. Agrisele cunosc, in prezent, un reviriment datorita gustului lor minunat, un amestec de ananas si capsuni.
Pastrate in frigider, ele pot fi folosite si dupa 2 saptamani, devenind mai roz si mai moi cu trecerea timpului. Sunt delicioase cand sunt gatite cu mere sau ghimbir, adaugate in salate, folosite ca ornament al mancarurilor si al deserturilor, ori preparate ca gem.
Agrisele sunt fructe de toamna, binecunoscute pentru puternicul lor efect antioxidant si beneficiile pe care le au asupra sistemului imunitar. Alcaloidul numit berbamina stimuleaza celulele albe din sange, facand sistemul imunitar mai puternic.
Pot fi considerate fructele minune pentru recapatarea vitalitatii organismului si intineririi sale. Pot trata cu succes afectiunile respiratorii, iar nutrientii continuti ajuta la absorbtia vitaminelor, mineralelor si proteinelor din hrana zilnica.
Pot fi considerate medicament pentru ficat, avand si importante influente asupra activitatii cardiovasculare. O cura cu agrise influenteaza si puterea de concentrare, dar este si regimul perfect pentru femei, cu importante beneficii asupra fertilitatii si protejarii intregului aparat reproducator.
Sucul din agrise cu miere poate fi un bun remediu pentru raceala, tonicul perfect pentru zilele in care esti obosit si lipsit de energie. Pentru ca este si un remediu impotriva afectiunilor oculare, poti cere medicului tau specialist regimul potrivit pe baza de agrise, pentru imbunatatirea vederii.
Este ceaiul perfect pentru diabetici, pentru ca ajuta la normalizarea valorii glicemiei, stimuland secretia de insulina. Favorizeaza formarea globulelor rosii. O cura de agrise se recomanda si pentru intarirea unghiilor si a dintilor sensibili. Pot fi consumate fie uscate, fie proaspete, si sunt un ajutor de nadejde pentru tratarea infectiilor urechii sau a ranilor externe. Au si proprietati antiinflamatorii si pot fi considerate un mic secret al tineretii.
Pentru pacientii cu tensiunea scazuta, agrisele pot fi un bun tratament naturist, pentru ca favorizeaza sinteza proteinelor. In sezonul cald, o cura de agrise este ideala pentru detoxifierea organismului si pregatirea lui pentru alimente sarace in proteine, dar bogate in vitamine si minerale.
Acestea sunt pline de vitamina C si reprezinta un bun remediu natural pentru diaree. Agrisele mai sunt utilizate in tratarea candidozei cronice, iar, cand sunt consumate inainte de masa, ajuta bila, ficatul si vezica biliara.
O descoperire de ultima ora din America aduce in atentia publicului faptul ca fructele proaspete sunt o solutie extraordinara impotriva caderii parului, iar in combinatie cu uleiul de cocos se poate obtine o masca de par eficienta pentru intarirea firului sensibil si hranirea lui de la radacina.
150 vizualizari
Brasov, Bod, 22 Dec. '24 (10:09)