sausau

Harta Adauga

Aikido Club Aikitenshin Dojo - Club de arte martiale

Vezi pagina: Aikido Club Aikitenshin Dojo
Bucuresti, 21 ian, 19:05

Descriere anunt

Clubul nostru, Aikido Club Aikitenshin Dojo, este printre cele mai vechi din Romania, cea mai mare parte a activitatii noastre fiind axata pe lucrul cu copiii.

Detalii suplimentare

Aikido, tradus „calea pacii si a armoniei”, reprezinta sinteza artelor martiale japoneze, intemeietorul ei, Morihei Ueshiba, adaptand tehnici mai vechi din Ju-jitsu, Aiki-Jutsu, Kendo, Iaido. Noutatea consta intr-o altfel de abordare a conflictului, o trecere de la confruntare ca prim obiectiv, la evitarea confllictului, la amonizarea cu adversarul si practic cu tot ce te inconjoara. Pentru a realiza acest obiectiv, primul lucru care trebuie facut este armonizarea interioara intre minte, suflet si corp.

 

Prin tehnicile specifice aikido-ului, practicantul ajunge in timp sa atinga o anume stapanire de sine, un echilibru interior si o viziune asupra lumii care ii va permite o mai buna adaptare la situatiile curente de viata.

 

Unul din principiile cele mai important ale aikido-ului il reprezinta lipsa competitiei sportive, singura forma de lupta fiind cu tine insuti, invatarea aikido-ului facandu-se prin colaborare cu partenerul. De fapt, pe noi ne interseaza ca astazi sa fim mai buni decat ieri, iar fiecare copil este evaluat separat, in functie de achizitiile lui si nu in comparatie cu ceilalti.

 

Clubul nostru, Aikido Club Aikitenshin Dojo, este printre cele mai vechi din Romania, cea mai mare parte a activitatii noastre fiind axata pe lucrul cu copiii.Instructorii nostri sunt autorizati de Federatia Romana de Aikido Modern.

Instuctorul desemnat de club pentru a sustine aceste cursuri este sensei Peristeri Andrei, 3 dan Aikido, cu o practica aikido de 19 ani si absolvent al facultatii de psihologie.

Vezi telefon
aikido.ro@*****.com
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat