Alarma auto cu telecomenzi Viper 350 HV

438 RON
1 / 1 ...

Alarma auto cu telecomenzi Viper 350 HV

438 RON
Caracteristici
Pentru autoturisme Mecanica - electrica
Descriere
Alarma auto cu doua telecomenzi Viper 350HV
Principalele beneficii ale sistemului de securitate Viper 350 HV sunt:
Telecomenzi cu 3 butoane
Telecomenzile Viper cu 3 butoane vă permit atât acţionarea sistemului de securitate, cât şi accesarea unor funcţii de confort precum descuierea portbagajului sau ridicarea.

Senzor de şoc dublă zonă - Stinger® DoubleGuard®
Avertizează atunci când maşina este lovită. La o lovitură uşoară sistemul de securitate generează un sunet de preavertizare, iar la o lovitură puternică sistemul declanşează procedura completă de avertizare.

Sirena autoalimentată*
Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.

Senzor de perimetru dublă zonă*
Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.
Senzor de geam spart*
Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.

Senzor antitractare / ridicare*
Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.

Fără alarme false – Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)
Nici un sistem Viper® nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero.

Deschiderea portbagajului din telecomandă.**
La apăsarea unui buton al telecomenzii dumneavoastră Viper, portbagajul se va deschide.
Descuierea cu prioritate a uşii şoferului*
Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uşa şoferului la o simplă apăsare de buton; la o a doua apăsare de buton se vor deschide şi restul uşilor maşinii.

Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă*
Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie.

Aprinderea farurilor din telecomandă***
Luminează drumul de la / până la maşină şi permite localizarea maşinii pe întuneric.
Armare pasivă
Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uşile automat. Această funcţie este facilă pentru momentele în care uitaţi să încuiaţi maşina sau aceasta se descuie accidental.

Anularea senzorilor din telecomandă
Pentru momentele în care doriţi ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteţi să-i anulaţi prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcţie este folositoare atunci când lăsaţi în maşină un animal de companie care ar putea declanşa sistemul de securitate.

Preavertizare (Warn Away®)
Senzorii de şoc şi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maşinii, fără a fi nevoie de declanşarea completă a sistemului de securitate.
Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™
Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maşina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziţie).

Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă şi maşină prin tehnologia Clone-Safe™
Sistemul de securitate foloseşte un algoritm de generare de numere aleatorii, astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.
Indicator electroluminiscent Viper*
Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maşinii, foarte vizibil atât noaptea, cât şi ziua, avertizează hoţii de prezenţa sistemului de securitate VIPER instalat pe maşina dumneavoastră.

Vezi mai multe detalii si cumpara
77 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (21:03)