Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti, 26 Mar, 14:50
...
Bucuresti, 27 Mar, 07:20

Anunt inactiv

Alex, doresc relatie cu o doamna sau o domnisoara

Alex, doresc relatie cu o doamna sau o domnisoara,

Caracteristici
Barbat Casatorie 33 ani Scorpion Par brunet 178 cm Ochi caprui 74 kg Hobby-uri, pasiuni: calatorii, sport, film, lectura, muzica, animale
Descriere
Alex barbat tanar prezentabila cu situatie buna financiara cu autoturim si casa singur fara obligatii necasatorit , doresc sa cunosc o doamna sau o fata tanara pentru relatie de prietenie si relaxare.
Detalii suplimentare
Alex barbat tanar prezentabil fost sportiv de performata pasionat de dragoste si iubire singur fara obligatii doresc sa cunosc o doamna sau o fata tanara pentru relatie de pritenie si amoroasa plina de dragoste si iubire bazata pe incredere si respect reciproc.

Daca esti o doamna sau o fata tanara si teai saturat de vorbe si de minciunile barbatiilor falsi perversi si mincinosii fara bunul simt , ma poti contacta sa-ti demostrez realitate cu zambetul pe buze de fericire si dragoste din inima.

Doresc sa cunosc doamna sau fata tanara sincera pentru relatie serioasa si intemeierea familie rog seriozitate si incredere maxima.

Sunt un barbat cu calitati frumoase sincer sufletist iubaret pupacios pasionat de dragoste si iubire caut relatiea cu o doamna sau o fata care sa locuiasca la mine pentru tot restul vietii .

Pentru mai multe detalii disponibil pe Watsapp.
621 vizualizari Sector 1, 04 Feb, 12:25
Video
Anunt inactiv