Cofetar/ patiser - British School of Bucharest.
British School of Bucharest cauta un cofetar/ patiser care sa se ocupe de productie patiserie/ cofetarie; testare retete; igiena si siguranta; aprovizionare si inventar; calitate si prezentare; inovare produse.
- Participarea la pregatirea si productia de produse de patiserie si cofetarie
- Testarea si implementarea de retete noi, modificari de retete.
- Mentinerea standardelor ridicate de igiena si siguranta alimentara.
- Aprovizionarea cu materiile prime necesare si participarea la inventar
- Colaborarea stransa cu echipa pentru a asigura excelenta in serviciile oferite clientilor si un mediu de lucru eficient si placut.
- Asigurarea calitatii si prezentarii estetice a produselor finite.
- Contribuie la dezvoltarea si inovatia produselor de patiserie si cofetarie.
Angajatul va fi responsabil de mai multe aspecte legate de serviciul oferit clientilor si de gestionarea bistro-ului.
Responsabilitatile includ:
- Procesul de vanzare catre clienti, inclusiv servirea acestora, incasarea sumelor de bani, acordarea restului si eliberarea documentelor fiscale conforme.
- Oferirea de consultanta si asistenta clientilor, furnizand informatii despre produse, ingrediente si preturi.
- Promovarea vanzarilor (upselling).
- Expunerea produselor conform standardelor de merchandising ale bistro-ului.
- Gestionarea stocului de produse din bistro.
- Organizarea spatiului de lucru, mentinerea curateniei si a echipamentelor necesare desfasurarii activitatii.
Vor fi contactati doar candidatii selectati pentru interviu.
- Participarea la pregatirea si productia de produse de patiserie si cofetarie
- Testarea si implementarea de retete noi, modificari de retete.
- Mentinerea standardelor ridicate de igiena si siguranta alimentara.
- Aprovizionarea cu materiile prime necesare si participarea la inventar
- Colaborarea stransa cu echipa pentru a asigura excelenta in serviciile oferite clientilor si un mediu de lucru eficient si placut.
- Asigurarea calitatii si prezentarii estetice a produselor finite.
- Contribuie la dezvoltarea si inovatia produselor de patiserie si cofetarie.
Angajatul va fi responsabil de mai multe aspecte legate de serviciul oferit clientilor si de gestionarea bistro-ului.
Responsabilitatile includ:
- Procesul de vanzare catre clienti, inclusiv servirea acestora, incasarea sumelor de bani, acordarea restului si eliberarea documentelor fiscale conforme.
- Oferirea de consultanta si asistenta clientilor, furnizand informatii despre produse, ingrediente si preturi.
- Promovarea vanzarilor (upselling).
- Expunerea produselor conform standardelor de merchandising ale bistro-ului.
- Gestionarea stocului de produse din bistro.
- Organizarea spatiului de lucru, mentinerea curateniei si a echipamentelor necesare desfasurarii activitatii.
Vor fi contactati doar candidatii selectati pentru interviu.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism
Locatie job: locatie fixa
Pot aplica studenti: da
Beneficii: ab. servicii medicale, asigurare / decont transport, tichete de masa
542 vizualizari
Ilfov, Voluntari, 06 Mar. '25 (11:55)