Joburi disponibile la Boom Car Service.

1.000 €
Vrei sa faci parte din echipa noastra dinamica? Suntem in cautarea de profesionisti pasionati de masini!

Esti pasionat de masini si tehnologie auto? Vino sa ne conduci in viitor! La BOOM Car Service, nu doar ca lucram cu ultimele inovatii in domeniul auto, dar suntem si o familie dedicata excelentei si inovatiei.

Deschidem portile pentru urmatoarele roluri:

🎨 1. Vopsitor Auto: Iti place sa transformi masinile si sa le redai stralucirea? Alatura-te echipei noastre si lucreaza cu cele mai bune produse si tehnologii din domeniu!

🛠️ 2. Pregatitor Auto: Pregateste masinile pentru vopsire, asigurand o calitate impecabila a finisajelor. Devino parte din echipa noastra de profesionisti!

✨ 3. Polishator Auto: Ai un ochi pentru detalii si iubesti sa faci masinile sa straluceasca? Vino sa ne ajuti sa oferim clientilor nostri cele mai bune rezultate!
Cum sa aplici? Simplu!

📧 Trimite-ne CV-ul tau la info@boomcarservice.ro sau suna-ne la ☎️ 0799.159.314 pentru a descoperi mai multe despre aceste oportunitati.

Alatura-te misiunii noastre de a conduce inovatia in industria auto! 🌍🚀

🔗 #BoomCarService #CarieraTaInAutomotive #Inovatie #TehnologieAuto #Angajare #EchipaBCS

Acest format se potriveste cu caracteristicile TikTok, avand o prezentare rapida si dinamica a informatiilor despre angajare.

https://www.facebook.com/Boomcarservice

https://www.youtube.com/channel/UCFPiQINCBr3IxXiLcB6GQYg

https://g.page/Boomcarservice?share
Caracteristici
Domeniu activitate: Auto, echipamente Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: asigurare / decont transport, bonus de performanta, tichete de masa, training / calificare
451 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, azi; 18:06
Foto
Video
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul