Manager laborator de cofetarie,
Managerul laboratorului de cofetarie este responsabil pentru conducerea echipei de cofetarie, dezvoltarea de noi retete si mentinerea celor mai inalte standarde de calitate si inovare.
Acest rol necesita un amestec de creativitate, leadership si expertiza tehnica in arta cofetariei.
Cerinte:
Experienta pe o pozitie similara de minim 4 ani
Bune cunostinte in domeniul prepararii produselor de cofetarie patiserie
Experienta in domeniul alimentar - cofetarie
Experienta in coordonarea echipei de productie fabrica laborator de cofetarie
Studii finalizate in domeniul alimentar/Cursuri de specialitate in industria alimentara
Analiza si atentie la detalii
Abilitati de comunicare, relationare si coordonare
Cunostinte de operare PC
Responsabilitati cheie:
Management si supervizare:
- Supravegheati operatiunile zilnice ale laboratorului, gestionati programul personalului si asigurati-va ca sunt respectate toate normele de sanatate si siguranta.
- Nivel ridicat de creativitate si o pasiune pentru explorarea de noi arome, texturi si prezentari.
- Abilitati excelente de masurare, capabil sa urmeze retetele cu precizie si sa produca in mod constant produse de inalta calitate, cu gust, textura si aspect consistent.
Controlul calitatii:
- Asigurati-va ca toate produsele indeplinesc standardele de calitate necesare; supravegheati pregatirea si prezentarea tuturor produselor de patiserie-cofetarie.
Gestionarea inventarului:
- Gestionati inventarul de ingrediente si consumabile, negociati cu furnizorii si asigurati-va ca laboratorul este bine aprovizionat.
Formarea echipei:
- Instruirea si indrumarea personalului din bucatarie cu privire la tehnicile de patiserie si la utilizarea corecta a echipamentelor.
Controlul costurilor:
- Monitorizati bugetul si controlati cheltuielile, maximizand in acelasi timp eficienta costurilor in operatiunile de laborator.
Competente si calificari necesare:
- Experienta dovedita in calitate de cofetar, peste 10 ani intr-un laborator de cofetarie-patiserie.
Beneficii :
Salariu competitiv si tichete de masa
Program full time de lucru
Posibilitatea de a face parte dintr-o companie longeviva, autenica, dinamica si motivata.
Laboratorul isi are locatia in sectorul 6, in apropierea statiei de metrou Crangasi (platforma Industriala Gratmetal), Strada Mehadia nr 39A.
Descrierea companiei
Casa Antonie este o companie cu o vechime de peste 30 de ani pe piata si are ca obiect de activitate productia, vanzarea si distributia produselor proprii de cofetarie si patiserie. Produsele noastre se regasesc atat in magazine de specialitate dar si in marile lanturi de supermaket-uri din Bucuresti si din tara.
Acest rol necesita un amestec de creativitate, leadership si expertiza tehnica in arta cofetariei.
Cerinte:
Experienta pe o pozitie similara de minim 4 ani
Bune cunostinte in domeniul prepararii produselor de cofetarie patiserie
Experienta in domeniul alimentar - cofetarie
Experienta in coordonarea echipei de productie fabrica laborator de cofetarie
Studii finalizate in domeniul alimentar/Cursuri de specialitate in industria alimentara
Analiza si atentie la detalii
Abilitati de comunicare, relationare si coordonare
Cunostinte de operare PC
Responsabilitati cheie:
Management si supervizare:
- Supravegheati operatiunile zilnice ale laboratorului, gestionati programul personalului si asigurati-va ca sunt respectate toate normele de sanatate si siguranta.
- Nivel ridicat de creativitate si o pasiune pentru explorarea de noi arome, texturi si prezentari.
- Abilitati excelente de masurare, capabil sa urmeze retetele cu precizie si sa produca in mod constant produse de inalta calitate, cu gust, textura si aspect consistent.
Controlul calitatii:
- Asigurati-va ca toate produsele indeplinesc standardele de calitate necesare; supravegheati pregatirea si prezentarea tuturor produselor de patiserie-cofetarie.
Gestionarea inventarului:
- Gestionati inventarul de ingrediente si consumabile, negociati cu furnizorii si asigurati-va ca laboratorul este bine aprovizionat.
Formarea echipei:
- Instruirea si indrumarea personalului din bucatarie cu privire la tehnicile de patiserie si la utilizarea corecta a echipamentelor.
Controlul costurilor:
- Monitorizati bugetul si controlati cheltuielile, maximizand in acelasi timp eficienta costurilor in operatiunile de laborator.
Competente si calificari necesare:
- Experienta dovedita in calitate de cofetar, peste 10 ani intr-un laborator de cofetarie-patiserie.
Beneficii :
Salariu competitiv si tichete de masa
Program full time de lucru
Posibilitatea de a face parte dintr-o companie longeviva, autenica, dinamica si motivata.
Laboratorul isi are locatia in sectorul 6, in apropierea statiei de metrou Crangasi (platforma Industriala Gratmetal), Strada Mehadia nr 39A.
Descrierea companiei
Casa Antonie este o companie cu o vechime de peste 30 de ani pe piata si are ca obiect de activitate productia, vanzarea si distributia produselor proprii de cofetarie si patiserie. Produsele noastre se regasesc atat in magazine de specialitate dar si in marile lanturi de supermaket-uri din Bucuresti si din tara.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism
Tip colaborare: Perioada nedeterminata
Locatie job: locatie fixa
Pot aplica studenti: nu
Beneficii: bonus de performanta, tichete de masa
2.707 vizualizari
Bucuresti, Sector 6, ieri; 09:29