sausau

Harta Adauga

Soferi doamne si domni venit 3200 lei

3.200 Lei

Angajam doamne si domni pentru postul de sofer cu promovare in decurs de max. de 3 luni. Deplasari saptamanale la nivel national cu stationare in tara,
Sector 3, 29 nov, 18:00

Detalii suplimentare

Angajam DOAMNE si DOMNI, inclusiv de langa Bucuresti, prahova, arges, dambovita, etc, pentru postul de SOFER cu promovare in decurs de max. de 3 luni in Divizia de Vanzari.

Cautam persoane serioase, deschise la un post dinamic, cu experienta la condus, la distante mari, fara cazier, fara vici, inclusive bautura, fara obligatii majore, fiind disponibili la deplasari saptamanale de luni pana vineri la nivel national, unde se si stationeaza fizic, in cele 5 zile de lucru, din ianuarie pana in decembrie, tinuta business, cu bun simt, etc.

Acest post, ofera oportunitatea de promovare intr-o pozitie superioara, astfel, inclusiv avantajele financiare cresc exponential.

Oferim lunar: un venit fix in cuantum de 3200 lei, diurne iincluse si cm.Ulterior promovarii, se adauga bonusuri contractuale si alte facilitate financiare.

Va rugam sa ne transmiteti CV UL / descrierea dvs prin email la job.recrutare85@gmail.com sau wsp. 0758098844 ulterior primirii acestuia, vom stabilii de comun acord, ziua si ora interviului.

Vezi telefon
job.recrutare85@****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat