sausau

Harta Adauga

Bazinul Carol Davila - Inot

Vezi pagina: Bazinul Carol Davila
Bucuresti, 14 nov, 13:40

Descriere anunt

Clubul de inot se adreseaza tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot. Oferim servicii calitative in domeniul inotului, programe de initiere, perfectionare si recuperare fizica in mediul acvatic.

Detalii suplimentare

Ne ocupam de implementarea  gestiunea, si reinoirea sistematica  a programelor si a metodelor de instruire adresate in special persoanelor care doresc sa isi mentina conditia fizica prin practicarea sportului in mod regulat.

Cursuri de inot pentru incepatori si avansati atat pentru copii cat si pentru adulti, cursuri de recuperare in cazul persoanelor cu deficiente fizice.

Clubul Atack Team ajuta copiii si adultii cu deficiente fizice punand la dispozitie spatiul necesar recuperararii fizice, materialele ajutatoare si personal calificat (kinetoterapeuti, profesori, antrenori, instructori de inot si salvamari).

Clubul Atack Team si-a propus sa ofere copiilor talentati sansa de a ajunge departe si de a face performanta pe baza muncii lor, nu pe baza puterii financiare. Clubul de inot promoveaza si ofera cursuri de inot gratuite pentru copiii care nu stiu sa inoate, sustinand in aceelasi timp copiii cu sanse de a face performanta prin ore de antrenament gratuite. Pe masura ce trec de cursurile de initiere inot si  perfectionare, copiii cu potential sunt selectati in grupele de performanta primind asistenta in acest sens si ore de inot aditionale la preturi reduse.

Vezi telefon
inot.sport@*****.com
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat