Cabinet Avocat Herghelegiu Bogdan

1 / 4

Cabinet Avocat Herghelegiu Bogdan

Caracteristici
Categorie Avocati Drept civil Drept penal Dreptul familiei Dreptul muncii
Descriere
Reprezentam cu incredere interesele clientilor nostri, oferind servicii juridice la cele mai inalte standarde, in scopul obtinerii rezultatelor dorite.
Oferim servicii de reprezentare la toate instantele din Romania, de la judecatorie pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Indiferent de cauza pe care o aveti, aceasta va fi tratata cu acelasi grad de profesionalism si responsabilitate, oferind solutii construite special pentru dumneavostra si pentru indeplinirea scopului urmarit.
Detalii suplimentare
De-a lungul anilor, am solutionat probleme din diferite ramuri ale dreptului, astfel incat suntem in masura sa va oferim consultanta, asistenta si reprezentare in toate situatiile care implica un domeniu al dreptului.
Eforturile Cabinetului de Avocatura – Herghelegiu Bogdan se concentreaza pentru a obtine rezultatele dorite de dumneavoastra cu minim de risc. Oferim clientilor nostri asistenta si reprezentare juridica in fata oricarei autoritati privind: litigii de divort si partaj, custodie copii minori, anularea clauzelor abuzive din contracte, reprezentare juridica societati comerciale, despagubiri materiale si morale accidente rutiere, litigii bancare sau comerciale, litigii de malpraxis, asistenta in domeniul proprietatii intelectuale. Daca doriti consultanta de specialitate sau reprezentare in fata diverselor autoritati, impreuna cu noi veti gasi rezolvarea problemelor dumneavoastra juridice intr-un timp optim si intr-un mod eficient.
690 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 16 Oct, 15:01