sausau

Harta Adauga

Caminul de batrani Eden

Vezi pagina: Camin de batrani Eden
Otopeni, azi, 09:35

Descriere anunt

Caminul Eden a fost conceput si dotat pentru a oferi un maxim de confort si siguranta pentru membrii seniori ai familiei dumneavoastra.

Va oferim conditii la cele mai inalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu ambiant placut si familial menit sa va confere caldura si sentimentul de "acasa".

Detalii suplimentare

Intr-un imobil amplasat intr-o zona placuta, dispunand de 1400 mp construiti, o curte desfasurata pe 1600 mp amenajata peisagistic cu terasa, foisor, piscina, jacuzzi, sezlonguri, mese+scaune, pavilion, isi propune sa ofere independenta, intimitate si siguranta fiecarui rezident si totodata un mod de viata care sa ii fereasca de grijile specifice varstei.

Servicii oferite:

-Servicii de cazare

-Asigurarea si servirea mesei

-3 mese principale si 2 snack-uri

-Servicii medicale: - Zilnic medic de medicina generala care evalueaza fiecare rezident - Periodic medici: geriatru, neurolog, psihiatru, psiholog, cardiolog, etc - Asigurarea serviciului de ambulanta in caz de urgenta si/sau transportul la spital - Supraveghere medicala 24/24 - Program de stimulare cognitiva cu psiholog - Consiliere psihologica - Masaj de recuperare - Kinetoterapie - Reflexoterapie - Terapie ocupationala - Gimnastica medicala - Administrarea tratamentului

Caracteristici, dotari

Tip serviciu

Activitati recreative si recuperare
Asistenta si supraveghere
Curatenie si igiena
Ingrijire medicala
Servicii medicale
Servicii terapeutice
www.camineden.ro
Vezi telefon
camineden@*****.com
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat