Casa Sfantul Toma

Casa Sfantul Toma,

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
pensiune completa cazare, hrana preparata zilnic plus cafeaua de la ora 10, igiena corporala zilnica asistata, baie bi-saptamanala asistata si de cate ori este nevoie, asistenta si supraveghere nonstop.
Detalii suplimentare
Casa Sfantul Toma este amplasata intr-o zona foarte linistita din apropierea Bucurestiului, in Mogosoaia. Localizata pe Sos. Chitila - Padure, la nr. 82, pensiunea se afla chiar vizavi de padure, la 15 minute de Bucuresti. La noi, cei dragi dvs. vor beneficia de conditii deosebite de cazare, supraveghere atenta 24 de ore pe zi precum si de un meniu variat si foarte atent selectat. In plus, pe timpul verii, se pot bucura de gradina noastra generoasa care ofera o ambianta placuta si linistitoare.Cladire si mobilier noi, relaxare in curtea pensiunii aproape de padure se accepta animale de companie in vizita.
Avem locuri disponibile in camere cu doua ,trei , patru si cinci paturi. Locurile se ocupa pe principiul primul venit primul servit.

Servicii
-pensiune completa cazare + hrana preparata zilnic plus "cafeaua de la ora 10",
-igiena corporala zilnica asistata

-baie bi-saptamanala asistata si de cate ori este nevoie
-asistenta si supraveghere medicala permanenta
-lunar evaluare medicala cu medic psihiatru
-administrarea medicatiei
-saptamanal spalat de rufe
-servitul hranei in camera daca este cazul , cu ajutor la mancat daca este cazul.
-ajutor la deplasare
-servicii de manichiura ,pedichiura ,frizerie.
-socializare in camera de socializare,pe terasa sau in gradina pensiunii.
Pentru intrare in pensiune , este necesara o scrisoare medicala in care sa fie stipulate bolile de care sufera viitorul rezident, schema de tratament si faptul ca nu sufera de boli contagioase.Plata tuturor serviciilor se face de la intrarea in pensiune pana la sfarsitul lunii in care a avut loc intrarea , apoi intre 20 si 25 ale lunii curente pentru luna urmatoare.


Presedinte Asociatie

Coanda Anca
 
casatoma@yahoo.com


0788140864
0213103303
5.382 vizualizari Ilfov, Mogosoaia, ieri, 13:05