Clinica Stomatologica Dental Premier

Clinica Stomatologica Dental Premier

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Specialitate: Stomatologie
Descriere
Echipa Dental Premier te ajuta sa spui adio protezelor dentare! Beneficiaza de o dantura completa cu sistemele All-on-4 si All-on-6! Implanturi dentare si lucrari fixe in 24h! Certificat de Excelenta!

Clinica stomatologica Dental Premier este Centru de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara. Medicii nostri specialisti sunt in masura sa ofere consultanta la cel mai inalt nivel profesional, avand o experienta vasta in restaurari dentare complexe, functionale, durabile si estetice. Oferim servicii complete, complexe, multidisciplinare, gratie dotarilor de ultima generatie si a echipei formate din 15 medici specializati in tara si strainatate pe diferite ramuri ale stomatologiei. Ne aflam printre cele doar 7% dintre clinicile stomatologice la nivel mondial care utilizeaza protetica computerizata Cerec 3D Cad/Cam pentru a realiza coroane si fatete integral ceramice intr-o singura vizita, chiar in cabinet.

Pacientii nostri beneficiaza exclusiv de cele mai noi si moderne tratamente: implanturi dentare cu incarcare imediata (suprafata speciala de aderare pentru o osteointegrare perfecta), tomograf dentar cu fascicul conic CBCT (acuratete maxima si expunere minima la radiatii), coroane si fatete integral ceramice intr-o vizita (One Visit Dentistry CEREC Cad/Cam), endodontie sub microscop High-End Leica cu camera HD, tratamentul tesuturilor moi cu ajutorul laserului Epic™ BioLase, vindecare accelerata cu PRGF®-Endoret®, piezochirurgie (chirurgie ultrasonica, atraumatica), aparate dentare pentru adulti si copii (fixe, metalice si invizibile), albire dentara profesionala cu lampa Beyond® Polus® Advanced – nr. 1 mondial.

De-a lungul timpului am castigat increderea pacientilor nostri prin tratamente noninvazive, utilizand cele mai minutioase tehnici, totul desfasurandu-se in conditii sigure, aseptice, folosind metode de sterilizare conform normelor europene.


Lista servicii medicale:

Implanturi + Dantura fixa IN DOAR 24H!
Protetica computerizata CEREC® 3D CAD/CAM - Coroane integral ceramice INTR-O SEDINTA!
Vindecare accelerata cu PRGF-ENDORET®!
Piezosurgery – Chirurgie Ultrasonica, atraumatica, tehnologie japoneza de ultima ora!
Endodontie sub microscop de ultima generatie LEICA™ - Tratamente de canal ultraprecise!
Ortodontie - Aparate dentare invizibile de ultima ora
Parodontologie - Tratamente parodontoza cu laser dentar EPIC™ BIOLASE
Albire dentara premium cu Lampa BEYOND Polus nr. 1 in lume!
163 vizualizari Bucuresti, Sector 2, azi; 17:24