sausau

Harta Adauga

Clubul Sportiv Aiki-Budo - Scoala de arte martiale

Vezi pagina: Clubul Sportiv Aiki-Budo
Bucuresti, 21 dec, 11:40

Descriere anunt

Clubul sportiv ofera cursuri de Aikido atat copiilor cat si adultilor.

AIKIDO PENTRU FEMEI SI GIMNASTICA AIKI 

Locatie: sala de sport a scolii Alexandru Costescu din str. Amintirii nr. 26, sector 1, Bucuresti (zona sos. Chitila).

Instructor: sensei Ionita Mihaela 5 Dan aikido modern si instructor autorizat gimnastica aerobica.

Detalii suplimentare

Aikido este o arta martiala pentru toate categoriile de varsta atat masculin cat si feminin ce transmite tuturor, in functie de perceptia fiecarei categorii, un mod armonios de formare al caracterului persoanei prin stapanirea de sine si nu prin agresivitate, intr-un cuvant Armonie cu tot ce ne inconjoara.

 Procedeele de aikido sunt accesibile si celor care nu au abilitati sportive, forta sau conditie fizica. Se adapteaza fiecarei persoane doritoare de a invata AUTOAPARARE dar si de a obtine si mentine starea de bine ce duce la ECHILIBRUL INTERIOR. Fiind instructoare de Aikido doresc sa impartasesc in mod special femeilor multele invataturi din aceasta ARTA MARTIALA COMPLEXA.

Gimnastica Aiki

Este o forma de gimnastica de intretinere accesibila tuturor categoriilor de doamne indiferent de varsta sau conditie fizica (cu sau fara copii).

AIKI inseamna Armonie si Echilibru interior. Scopul exercitiilor fiind de a obtine starea de bine interioara si deschidere armonioasa fata de cei dragi.

Beneficiile antrenamentului frecvent sunt: imbunatatirea starii de sanatate, corp armonios, minte echilibrata.

 

Aikido in Aiki-Budo

Aikido vine ca denumire si practica din Japonia. Fondatorul Morihei Ueshiba a lasat cateva principii de baza din care deriva de fapt tehnicile de aikido.Noi le-am adaptat si personalizat la viata, ideile, religia si modul nostru de a fi. I-am spusmodern pentru ca evolueaza cu fiecare elev in parte ce devine instructor dar ramanand ancorat in traditia noastra spirituala : iubire si respect unii fata de ceilalti (daca dragoste nu am nimic nu am si toate celelalte nu imi folosesc nici macar ki-ul si puterile lui), fata de trecut, de natura si cu deosebita grija pentru formarea caracterului copiilor ce ne sunt elevi pentru ca ei reprezinta continuarea traditiei in modernitate.Toate ideile din aikido modern trebuie puse in practica in primul rand asupra ta insati, cele mai mari pretentii de comportament in respectarea principiilor trebuie sa le ai de la tine.Jertfelnicia si implicarea in activitatile si promovarea aikido modern este iarasi o idee ce sta la baza clubului nostru. Acceptarea diversitatii in executarea tehnicilor si a personalitatii fiecarui practicant, fie el maestru sau elev incepator este una din calitatile foarte importante ale membrilor Aiki-Budo, precum si necomentarea sau barfirea (practica foarte raspandita printre romani, din pacate si printre aikidoka) fiind una din luptele principale pe care trebuie sa le ducem cu noi insine.Respectarea traditiilor si religiilor celorlalti oameni poate fi facuta preluand ideii sau practici acele care ne folosesc in dezvoltarea propriei noastre cai spirituale si nu contravin principiilor noastre. Decat sa criticam ce fac altii mai bine sa fim noi modele de smerenie, dragoste, bucurie si respect.

 

Program antrenamente in cadrul salii noastre:

Luni 18.00-19.30 juniori     

        19.30 -21.00 adulti

 Miercuri 18.00-19.30 juniori antrenament cu armele 

            19.30 -21.00 adulti antrenament cu armele

Vineri 18.00-19.30 juniori

         19.30 -21.00 adulti

Vezi telefon
contact@*****.ro
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat