sausau

Harta Adauga

Clubul Sportiv Jissen Do - Arte martiale

Vezi pagina: Clubul Sportiv Jissen Do
Bucuresti, 21 dec, 10:05

Descriere anunt

Initiere si performanta in Karate Jissen si Kickboxing - Muay Thai.

Obiectivul principal reprezinta practicarea si dezvoltarea artelor martiale alaturi de educarea fizica si morala a sportivilor.

Detalii suplimentare

Clubul Sportiv Jissen Do, denumit anterior Sabaki Dojo, reprezinta unul dintre cele mai vechi cluburi de arte martiale din Bucuresti, fiind recunoscut de catre Agentia Nationala de Tineret si Sport si afiliat, prin intermediul FRFK (Federatia Romana de Freestyle Kickboxing, la ISKA (International Sport Karate Association) si la WKA (World Kickboxing Association).

Presedintele si fondatorul clubului este Adrian Dejanu, centura neagra 6 Dan, grad acordat de catre Brian Beck – 8 Dan Freestyle Kickboxing.

Artele martiale nu inseamna doar lupta, ci si o modalitate de a te cunoaste pe tine insuti, de a te autodisciplina. Contrar conceptiilor comune, practicarea acestei discipline imbunatateste comportamentul social punand accent pe respect, empatie si o conduita adecvata fata de sine si fata de ceilalti.

Acestea pot fi practicate de oricine, indiferent de sex, varsta sau conditie fizica. Atat timp cat studiezi arte martiale, poti dezvolta un spirit puternic, care nu renunta indiferent de situatie.

Ce iti oferim

Clase interesante si distractive cu instructori bine pregatiti –  initiere si performanta in: Jissen Karate, Kickboxing si Muay Thai, aerobic si cursuri private.

Cursuri de aerobic

Cursuri private

Posibilitatea de avansare in grad

Campionate interne si internationale

Cantonamente si excursii

Cursuri si seminarii

Demonstratii si spectacole pentru parinti

Petreceri tematice pentru copii

Newsletter informativ lunar gratuit

Materiale informative – ghiduri de kata, dictionare, diferite brosuri

Colaborarea cu un magazin de arte martiale si consultanta gratuita in achizitionarea celor mai bune marci de echipament

Vezi telefon
office@*****.ro
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat