Copertine, marchize, pergole, inchideri terase

Copertine, marchize, pergole, inchideri terase

Caracteristici
Categorie Acoperisuri, tamplarie Tip Acoperisuri
Descriere
La Tentrom Paradise veti gasi servicii de excelenta si o gama vasta de produse de inalta calitate, adaptate oricarui tip de cladire. 0213520554; 0314260943; 0758021944 ; 0743161386.
Detalii suplimentare
Despre noi

Constant ascendenta, evolutia companiei Tentrom Paradise se datoreaza axei responsabilitate, fiabilitate, calitate si servicii integrate impecabile – respectata in fiecare stadiu al procesului de productie-comercializare.

Pentru a construi un portofoliu de cea mai buna calitate, am ales sa colaboram cu cei mai consacrati producatori europeni care sa asigure produse si accesorii adaptate conditiilor climatice din Romania.

Printre furnizorii Tentrom Paradise se numara Paradise Solar Line, Tempotest – PARA, FlorosGroup, SOMFY, TODOCRISTAL, etc.

O gama variata de o calitate exceptionala, gradul inalt de customizare, precum si tehnologia de ultima generatie regasita in produsele noastre sunt principalele motive pentru care clientii nostri aleg Tentrom Paradise. Lor li se alatura expertiza specialistilor nostri, de care clientii Tentrom Paradise beneficiaza inca din etapa de alegere a celor mai bune solutii de umbrire.

Servicii

La Tentrom Paradise veti gasi servicii de excelenta si o gama vasta de produse de inalta calitate, adaptate oricarui tip de cladire – privata sau publica.

Orice comanda confirmata este livrata in 7 zile sau chiar si a doua zi, in functie de stocul disponibil si de localitatea unde va fi realizata lucrarea.

- Copertine
- Marchize
- Inchideri Terase
- Umbrele Terase
- Pergole Retractabile
- Pergole Florosgroup
41 vizualizari Ilfov, Chitila, ieri; 13:15
Video