sausau

Harta Adauga

Covorase auto mocheta Dacia Duster,

134 Lei

Vezi pagina: PTC AUTO
Craiova, 13 sep, 12:10

Descriere anunt

fabricatie 2013 - 2017, covorase (presuri) auto mocheta negru Dacia Duster, fabricatie 2013 - prezent. Covorasele auto mocheta sunt dedicate modelului masinii dvs.

Scurta descriere:

-Dimensiuni pe model de masina-

Aceste covorase auto / presuri auto mocheta sunt originale (pe forma si dimensiunile masinii) si se potrivesc astfel perfect pe podeaua masinii dvs.

-Material covorase auto - presuri auto mocheta-

Materialul folosit este unul de foarte buna calitate ce respecta cele mai inalte standarde europene.

Covorasele sunt confectionate din cea mai buna mocheta auto disponibila pentru industria auto, fiind concepute special pentru trafic intens si avand o grosime optima, fiind astfel foarte rezistente in timp.

-Protectie si siguranta-

Covorasele prezinta sistemele de prindere originale (in cazul in care masina este echipata cu sistem de prindere din fabrica), iar partea inferioara este granulara, pentru a preveni deasemenea alunecarea lor.

Datorita grosimii ridicate a acestora, covorasele nu mai au nevoie de intaritura speciala pentru zona de la calcaiul soferului (aceasta fiind inestetica si reprezentand chiar un risc in timpul sofatului, datorita faptului ca va puteti "impiedica" piciorul ca de o mica bordura).

-Confort-

Avantajul folosirii acestor covorase din mocheta il reprezinta calitatea acestora, ele protejand interiorul masinii de mizerie.

-Aspect-

Finisarea covoraselor este una exceptionala, iar calitatea materialului este ireprosabila. Covorasele din mocheta vin cusute pe margine cu piele ecologica, dand astfel un aspect deosebit si totodata eleganta masinii dvs.

Covorasele pot fi confectionate in 3 culori (negru, gri sau bej), in functie de interiorul masinii dvs.

Vezi telefon
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat